Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 és 50 év közötti férfiak! Járnátok egy ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy nem mutogatja magát állandóan!
Ha nem, akkor miért nem? Öregecskedik talán?
aug. 4. 08:24
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem, de azért egy pásztorórát eltöltenék vele.
Bottal sem érnék ilyen nőhöz.
16 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nő vagyok, szerintem szep az arca, de ez a mumell nagyon sok a mereteihez. Tovabba nagyon taszito, hogy ennyi idosen mutogatja magat es nem azert, mert ne nezne ki jol, hanem mert az ember tobbet var “szellemileg” egy 50 eves notol…
2/11 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni, hogy mi visz rá egy nőt, hogy görögdinnyéket rakasson a nyakába.
3/11 anonim válasza:
#1-el teljesen egyetértek. Szép nő, de ennyi idősen tényleg nem ott kéne tartani, hogy a tőgyeit közszemlére teszi.
4/11 anonim válasza:
Nem a forintgyengülésről fognak beszélgetni vele.
Ő sem ezt szeretné.
Szóval win-win szitu.
5/11 anonim válasza:
Ez szerintem prosti, így meg miért járna vele bárki?
Csak egy prosti rak ki magáról ilyen képeket, a rosszlányokon megirigyelhetik
6/11 anonim válasza:
Azok nem válogatnak már.ha csak egy szóba áll veluk már jöhet is.
7/11 anonim válasza:
Szerintem sem öncélúan mutogatja magát.
8/11 anonim válasza:
Most komolyan senkinek nem tunik fel hogy ez egy mesterseges intelligencia altal generalt nem letezo szemely?? Hu de durva...
9/11 anonim válasza:
Elsőre lubickolnék vele egyet a tengerben, vagy akár egy medencében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!