Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poorcel vagyok, kiáltástalan az életem. Mit csináljak? (részletek lent)
Poorcel = incel, aki csóró anyagi helyzete miatt sikertelen a nőknél.
Röviden a történetem. Bátyám nevelt fel de 18 évesen közölte hogy nem fog tovább eltartani és takarodjak. Egyből el kellett kezdeném dolgozni. Tudni kell hogy festő mázoló tapétázó technikumon végeztem Kisvárdán. De ezzel nem találtam munkát. Igaz nem is volt lehetőségek sokat keresni, mert pár hetem volt elköltözni.
Kisvárda mellett egy kis településen találtam albérletet. Szobát bérelek (+ közös használatú konyha, fürdő) , ez 50 ezer forintomba kerül havonta. Itt találtam a településen munkát egy kis boltban árufeltöltőként. Minimálbért keresek azaz 177 ezer forintot.
Tudom hogy ez szánalmasan kevés összeg. Az albérlet és a rezsi elviszi a fizetésem egyharmadát. A maradék elmegy kajára, tömegközlekedésre. Igyekszem mindenen spórolni, semmilyen luxus cikket nem veszek magamnak (néha esetleg egy-egy csoki vagy sör de itt kifújt), rezsivel is spórolok stb... De annyit drágult az élet hogy nullára örülök ha kijövök hó végén. 3 év alatt nulla forint megtakarítást tudtam össze gyűjteni.
Egy ideig próbáltam munkát találni a végzettségemmel de sajnos itt a környéken nagyon kevés kivitelező cég van, nem nagyon kell ember sehova! Pláne nem a pályakezdő. Maszekban is próbáltam munkát vállalni de ha havi egy szobafestéssel megkerestek akkor sokat mondok. Nagyobb munkákat sajnos nem tudok vállalni mert nincs semmilyen eszközöm, pénzem nincs rá, meg amúgy se akarok feketén dolgozni mert egy esetleges büntetés kifizetése számomra lehetetlen lenne.
Mivel semmi máshoz nem értek, nincs érettségim se ugye, így lehetetlen bármilyen más munkát találni kb. Jelentkeztem sok mindenre de úgy érzem hogy sehol nem számoltak velem mint komoly jelölt.
A másik dolog pedig hogy magányos vagyok. Szeretnék barátnőt mert nincsen senkim, és ha együtt laknánk úgy talán olcsóbbra jönne ki a lakhatás
De az a probléma hogy a keresetem miatt nem tudok se normális ruhákat, se mást, nem tudok elmenni egy bármilyen programra akárcsak meginni pár italt. Régi szakadt ruhákban járok, a tisztálkodásra mondjuk odafigyelek de sajnos lerí rólam hogy nagyon csóró vagyok. Hajamat magamnak vágom jellegtelen rövidre, hogy ne legyen vele gond.
Emiatt egy lány sem áll velem szóba :( 1-2 lány adott esélyt, de mikor realizálták a kilátástalan életem, ők is faképnél hagytak egyből. Valahol meg is értem őket, ki akarna egy hozzám hasonló lúzerral lenni?
Gondoltam arra hogy tanulok és leteszem valahol az érettségit, de őszintén nem érzem magam elég okosnak hozzá és évek óta folyamatosan depressziós vagyok, nincsen már semmi motivációm semmihez.
Szabadidőmben netezni szoktam, ez legalább kikapcsol. Megmondom őszintén hogy az utóbbi hónapokban nagyon a hatalmába kerített az incel ideológia és önmagam ostorozása. Nem sok kell már ahhoz hogy blackpilled legyek azaz elfogadjam hogy én már örökre ilyen maradok és soha nem lesz senkim. Termesztesen nem ezt akarom de a helyzetem teljesen kilátástalan.
Részemről ez egy utolsót próbálkozás, hátha tudtok valami jó tanácsot mondani.
Köszönöm ha végigolvastad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!