Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolsz azokról a túlsúly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról a túlsúlyos nőkről, akik reménytelenül tepernek a jópasikért?

Figyelt kérdés
Maximum közepesen néz ki, de játssza a királykisasszonyt. Nagy szája van, az átlagos pasikat lenézi és beszólogat nekik, ha netán ismerkednének vele, alpári stílusban küldi el őket. Az általa favorizált jópasiknak mindig próbál a kedvére tenni, azok meg a háta mögött kiröhögik, még szexre sem kell nekik.

#túlsúlyos nő
aug. 3. 18:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen nők legalább olyan szánalmasak, mint azok az incelek, akik jó nőt akarnak.
aug. 3. 21:36
 22/28 anonim ***** válasza:

Tehát az átlagos, (vagy az alatti) ha nincs ló, jó a szamár is alapon bepróbálkozik egy neki egyébként nem tetsző nőnél, mert gondolja, talán egy "ilyennél" lehet esélye.

A nő nem alacsonyodik le odáig, hogy szükségmegoldás legyen, és lepattintja a pasit, aki ide jön kérdést kiírni róla...

🤔

aug. 4. 09:09
 23/28 A kérdező kommentje:

Ha egy pasiról lenne szó, akkor azt írnátok, hogy keresgéljen a saját szintjén...

A nőknek persze mindent szabad a feminizmus nevében!

aug. 4. 11:48
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem, akkor sem írnám.

Pontosan ezért nem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Nem én írtam ki, de igaza van.

Ki akar szamár lenni?

#22 voltam.

(Házas vagyok, de ha szingli lennék, inkább maradnék is az, minthogy valaki azért legyen velem, mert nem talált jobbat, és beéri velem.)

aug. 4. 12:14
 25/28 A kérdező kommentje:

Szerintem a túlsúlyos nő párja a túlsúlyos pasi, nem a kockahasú finesszguru.

Nincs önkritikája sok nőnek, az a baj. A legtöbb pasi a maga szintjét sokkal jobban be tudja lőni.

aug. 4. 12:24
 26/28 anonim ***** válasza:
A kérdés akkor is ott van, minek próbálkozik valaki olyannál, aki nem tetszik neki?
aug. 4. 13:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés egy tökéletes demonstracioja a sérült egonak, a racionális gondolkodásra és önvizsgálatra való képtelenségnek és a gyk saját márkás iróniának😅

A ronda férfiak napi szinten a lehető legalpáribb, megalázó hangnemben követelik hogy lehessen jó nőjük, erre megkapják hogy "válassz akit akarsz, de ha ennyire zavar az egyedüllét, akkor ahelyett hogy folyton pcsognál és telehánynád undorító szeméttel a netet, inkább válassz olyan nőt, akinek talán még kellenél is. akkor nem lennél egyedül."

Ezek az okos kérdezők természetesen félreértik ezt a választ, úgy értelmezik hogy" fuuu engem megtámadtak!!! nekem asztat mondják hogy nem érdemlem meg a jó nőt, mert ronda vagyok!!!! nem is vesznek ember számba! mindenki gyűlöl, csak azért mert ronda vagyok :(!!! "

Miközben pont nem ez a baja senkinek, hanem az intellektuális slejm amivel tönkreteszik ezt az oldalt😅 mindenki lesz.rná hogy a ronda pasinak milyen nő kell. senki sem ül a s.ggén és fortyog azon, hogy márpedig a rondának rondaval kell lennie. (vagyis rajtad kívül senki :D)

Szóval ezek az okos emberek úgy érzik, hogy most márpedig vissza kell vágni!!! Őtet megtámadták és leszólták, szóval most neki is nagyon nagyon bunkónak kell lennie a hozzá hasonlóan ronda nőkkel!! Mert bezzeg a nőkkel nem bunkó senki, ami kettős mérce!!!

Ronda férfi tehát TÉNYLEGESEN betámadja a nőket alaptalanul, puszta rosszindulatból és frusztrációból, csak azért mert az ő egoja sérült. Mert úgy érzi hogy ő a kettős mérce áldozata, de valójában pont hogy ő igazságtalan a nőkkel.

Na mindegy, viszont fontos lenne hogy megértsd hogy alapból mindenki lesz.rná hogy neked milyen társ kell. Észre vetted, hogy a csúnya rossz férfitámadó nők sose írnak ki ilyen kérdéseket a ronda férfiakról? Mindig csak a férfi bsre reagálnak, de önállóan nem provokálnak, nem úgy, mint te.

aug. 4. 14:42
 28/28 A kérdező kommentje:
Most mi volt a bunkó ebben a kérdésben? Semmi!
aug. 4. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!