Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet aszociális férfiként barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Tehát társaságkerülő magamnak való személyiség mellett.

aug. 3. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Pl. netes játékokon, én pl. ott ismertem meg az exem, aki teljes mértékben aszociális volt.
aug. 3. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Aktívabban élek, sokat mozgok, de leszólítás nem tudom mennyire lenne jó pl, főleg nem vagyok ügyes small talkban meg ismerkedésben. Alapból elvoltam magamnak mindig kb azért.
aug. 3. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Én is eléggé antiszoc voltam korábban. És valahogy mégis lett(ek) barátnő(i)m, majd feleségem. És valahogy sosem én kezdeményeztem, nem én indítottam a beszélgetéseket, ismerkedéseket. Aztán a feleségem valahogy kirángatott ebből, sokat fejlődtem, már simán én indítok beszélgetést, ha arról van szó. Az alap természetem persze nem változott, nem vagyok az a társaság középpontja típus és nem is szeretek állandóan társaságba járni és pörögni.

Nekem akkor lett sokkal több lehetőségem annak idején, amikor viszont mégiscsak elkezdtem többet társaságba járni, akármennyire nem is szerettem.

Ha ez neked nem megy, vagy nem akarsz, akkor ahogy #1-es írta, valami hobbi/érdeklődési kör kapcsán lehetne esetleg elindulni eleve olyan közegben, ahol esetleg előfordul szintén magányosabb típusú lány.

Sokan vannak így szerintem a másik nem részéről is. Vannak sokan, akik maguknak valóak, de még is társas lények. De valószínűleg nehezebb is megtalálni őket, mert nem ordít róluk az utcán/bárhol, hogy párt keresnek.

aug. 3. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Sehogy.
aug. 3. 11:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a társaságot, nem vagyok barátkozós típus nekem az nyűg kb. Nem érdekel nem igénylem

De barátnőt azért szeretnék csak mondom nehezen megy mert nem ismerkedtem sose igazán így nm tudom módját és nm is barátkoztam igy alacsony a szociális skillem képzettségem gyakorlat hiánya ugye bár

aug. 3. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok, egy elméleti ember. A magam részéről azt mondom, hogy sehogy. :) 44F
aug. 3. 12:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért én még nem szeretném elengedni :)
aug. 3. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Netes társkereső. Ha valakivel párba állsz, írsz nekik egy sziát (tudom, sablon bla bla bla), és ha szimpatikus vagy neki, úgyis válaszol. És pár témát ott már csak fel tudsz dobni, meg ő is.
aug. 3. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a bajom nekem is.
aug. 4. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!