Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Összejönnétek olyan férfival, aki még sohasem nyaralt életében?

Figyelt kérdés
Ma már lenne rá pénze, gyerekként nem túl jómódú családban nőtt fel. Mivel egyedül van, így igénye sincs ilyenre, de ha lenne párja, akkor menne, ha ő meg szeretne nyaralni.
aug. 1. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
#10 és ezzel nincs semmi baj.
aug. 1. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is ebbe a cipőben vagyok egész Èletemben dolgoztam semmi igényem a nyaralásra.

Ettől rossz ember lennék?

Nem mindenki Èletèben tud a család segíteni!

aug. 1. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
Mert mi az a nyaralás egyáltalán? A szomszéd egész évben koplal, aztán kimennek egy hétre Horvátországba, addig polírozzák az autót a garázsban minden évben, és azt sem tudják mi az a Bakony, Mecsek stb, miközben kínosan ügyelnek a költségvetésre. A másik "görögbee" jár már 20 éve ugyanoda rohadni a vízbe. Mi 2 hétig barangolunk itthon a hegyekben az asszonnyal gyalog, mindig máshol szállunk meg, mindig máshol eszünk, és még így sem ismerem a csodálatos hazámat teljesen...A nyaralás sok emberben úgy él, ahol villantani kell, mert a 150ft-os parizeres zsömle 5800ft egy strandon...
aug. 2. 04:24
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Van aki havonta jár nyaralni. Neki a kérdező minden rosszindulat nélkül nem lenne partner.
aug. 2. 07:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért ne??? Legalább megvan benne a kíváncsiság, nem egy otthon ülös tohonya lenne.
aug. 2. 08:27
 16/18 anonim ***** válasza:

#12: "Ettől rossz ember lennék?"

Visszakérdeznék: az, hogy valaki nem járna veled, számodra azt jelenti, hogy az illető bizonyára rossz embernek tarthat téged?

aug. 2. 08:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mit értesz nyaralás alatt.

Arra nekem sincs igényem, hogy egy hétig ugyanazt a tengerpart bámulva pecsenyére süljek és gyakorlatilag ne csináljak semmit. Néha szoktam utazni, de inkább kirándulni vagy valamilyen kulturális programra.

aug. 2. 09:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Igne
aug. 3. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!