Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30as nőként összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as nőként összejönnétek olyan fèrfival aki rokkantnyugdíjas a covid utóhatásai miatt?

Figyelt kérdés

Sajnos nemtudom ez konkrétan mit takar, de kicsit megijeszt a dolog. Nem szeretnèk ápolónő lenni otthon. Nem vagyok szîvtelen mert segítek amiben lehet de nonstop àpolni valakit nemtudnék. Vagy ez mit takarhat? Anyum szerint mai vilàgban már nem rokkantosítanak akárkit a semmire, tehát biztosan komoly baja van.

Mit gondoltok erről?

2023. nov. 24. 15:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem. Ismerkedsz vele és nem tudod mi a konkrét baja? Ez nekem fura.
2023. nov. 24. 15:48
 2/24 A kérdező kommentje:
1 Ennyit mondott hogy rokkantnyugdíjas. És hogy a covid utóhatásai miatt lett az. Nem szívesen beszél róla és nem mertem jobban faggatni.
2023. nov. 24. 15:51
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Erről az unokatesóm jut eszembe, aki 25 évesen le akarta magát százalékoltatni asztma miatt.😂

Inkább engedd el a pasit, ez így nagyon szociális segély szagú.

2023. nov. 24. 15:56
 4/24 anonim ***** válasza:
El sem tudom képzelni hogy hogyan lehet megélni a rokkantnyugdíjból. Családot biztosan ne tervezz vele.
2023. nov. 24. 16:02
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

itt most nem róla van szó hanem rólad, te mit választasz!

tedd a szivedre a kezed és hallgasd meg mit mond, mit akarok valójában, milyen életet szeretnék?

Ne foglalkozz mással, te mit szeretnél?

2023. nov. 24. 16:07
 6/24 A kérdező kommentje:

3. Nem szociális segély rokkantnyugdíj.

4 Van más bevételi forrása is. Nem ettől tartok, nem a pénze kell csak félek, hogy esetleg nagyon beteg…

2023. nov. 24. 16:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A rokkantsági maximuma jelenleg havi 194ezer és lehet mellette dolgozni is, szóval ez így önmagában nem feltétlen jelez csóróságot. Sőt..

De ez az infó eddig így semmi. Lehet, hogy nem akar róla beszélni, de ha nem akar saját magáról besézlni ismerkedés során, akkor ne ismerkedjen. Szóval kérdezz rá nyugodtan, ha meg megbántódik, akkor így járt. A másik opció, hogy nem kérdezel rá, viszont a biztonság kedvéért inkább hagyod a vele vlaó ismerkedést. Na, melyik opció a jobb a pasinak? Naugye, akkor inkább beszéljen.

De nekem amúgy kissé ferdítésnek tűnik. Az utóhatások közt azért kevés olyan van ami 70-80%-os egészségkárosodást okozna. Ugyanis ennyi kell a rokihoz.

Ha meg szomelié volt és elment az ízlelése... attól még nem fogják lerokkantosítani, mert bármi mást még mindig dolgozhat.

2023. nov. 24. 16:22
 8/24 anonim ***** válasza:
Ha ennyire titokzatos, akkor felejtsd el.
2023. nov. 24. 16:29
 9/24 A kérdező kommentje:

5 Az egy dolog, mert mint mondtam akinek segíteni kell néha az nem gond de napi szinten ápolásra szoruló valakit nos az már nekem sok lenne.

7 Pedig ennyit mondott… és nem faggattam tovább. Nem konkrétan a covid hanem a szövődményei.Olvasgattam utána de nemtudom mi lehet az ami plyan komoly , hogy rokkantosítanak miatta.

8 Megèrtem mert nem egy jó téma , megèrtem hogy kínos erről beszélni de attól jó lenne tudnom.

2023. nov. 24. 16:41
 10/24 anonim ***** válasza:

9, nade és azt is mondta, hogy folytonos ápolásra szorul?

Mert az, hogy rokkantosítva van, az nem ezt jelenti.

2023. nov. 24. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!