Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megtenni a következő lépést a randik után?

Figyelt kérdés
Tinderen próbálkozok. Randik vannak, csajok is írnak rám. Azonban mindig offolnak randik után, mert én ilyen visszahúzódóbb személy vagyok és ezt meg is jegyzik a randik során. Eddig mindig olyan nőkkel randiztam, akik ilyen kimozdulós típusok. Én ilyen “maradjunk otthon és pihenjünk” típusú srác vagyok, aki keveset beszél.

2024. aug. 1. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem akarsz vele semmi sz9ciális társadalmi kapcsolatot, akkor minek kell egyáltalán nő?
2024. aug. 1. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ja filmezni meg szexre meg a 4 fal köztre?
2024. aug. 1. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Next-next-next-finish. :D
2024. aug. 1. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Vegyél egy szobanövényt.
2024. aug. 1. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pont olyat kellene keresned mint amilyen te vagy! 1+1=2 Nem olyan nehéz ez a matek! :)
2024. aug. 1. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy olyanokkal ismerkedj, írd ki az adatlapodra, hogy otthonülő típus vagy, csak olyanok húzzanak jobbra, akik ezt el tudják fogadni.
2024. aug. 1. 18:52
 7/7 FERI BÁCSI VILLANYÓRÁJA ***** válasza:
69%
Sajnos nehéz otthonülős csajt találni, mert egyik sem tud a seggén maradni. Utazgatás, étterem, színház, shopping, konditerem, kinek hiányzik ez? Nincs jobb annál, mint a munkából hazaérve ledőlni a kanapéra és nézni a tv-t, meg végiglustálkodni a hétvégét. Csak persze ez szar úgy, ha nincs kihez szólni, jó lenne egy hasonlóan alacsony mozgásigényű társ, akivel tartalmasan beszélgetni is lehet. Maximálisan átérzem, én is ilyen vagyok.
2024. aug. 1. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!