Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem kellene a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kellene a következő lépést megtenni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.Tegnap reggel a suliban beszélgettem egyik ismerősömmel.Oda jött a haverja,beszélgettünk majd mondtam hogy szerintem nem ismerjük egymást és bemutatkoztam,ő is és erre mondta hogy csak egyenlőre nem ismerjük egymást.Majd meghívott kávézni.A közös ismerősünk jött velünk de hamar otthagyott minket.Beszélgettünk kérdezgetett rólam hogy melyik osztályba járok meg hasonlók és mondta hogy már régóta észrevett a suliba.Mondtam neki hogy énis láttam már,nehéz is egy ilyen helyes srácot nem észrevenni.Beszélgettünk még egy ideig majd megkérdezte hogy zavar e hogy kicsit fiatalabb nálam.a válaszom az volt hogy dehogy zavar,miben zavarna?és mosolyogtam.Ő is csak mosolygott.Aztán elkisért a teremhez és mondta hogy majd beszélünk akkor.Ma reggel összefutottunk de csak köszöntünk.:)

Most úgymond én jövök vagy várjam meg még ismét oda jön?

Előre is köszönöm.:)

2010. szept. 16. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem "te jössz" :) persze csak érzéssel tudod nőiesen csak finoman cserkészd be :D sok szerencsét
2010. szept. 16. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem hívd el sétálni aszt a beszélgetést zárd azzal hogy vmikor találkozzatok
2010. szept. 16. 21:32
 3/11 anonim válasza:
Szerintem, inkább adj neki jeleket elősször és várd, hogy odajöjjön... ha nem teszi menj oda te :)
2010. szept. 16. 21:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Milyen jelekre gondolsz?:)

A többieknek és persze neked is köszönöm a választ:)

2010. szept. 16. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy-két kacsintás, egy-két riszálás, mosoly mindent megold :)

Sok sikert!

2010. szept. 18. 13:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, DE nem akarok közönséges lenni.Nem fogom magam riszálni vagy kacsingatni annyit azért nem ér hogy így viselkedjek.:)
2010. szept. 18. 13:45
 7/11 Berlin ***** válasza:
a srác 15-16 évesen már nyomja a kávét? :D
2010. szept. 18. 13:50
 8/11 A kérdező kommentje:
17 éves lesz decemberben,és zavar?:)
2010. szept. 18. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:

huhh. hát én mondjuk odamennék. megpróbálnám. muszáj valakinek. és most rajtad a sor. vagy nem?

14/L

2010. szept. 18. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
13:43-as vagyok, ez nem közönséges, csupán a tudtára adod, hogy szeretnél vele beszélgetni, sétálni, találkozgatni... :) de rajtad áll a döntés. csak ne szúrd el :)
2010. szept. 18. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!