Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben az esetben kinek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kinek kellene megtennie a következő lépést és mikor?

Figyelt kérdés
Egy lány talira hívott egy srácot, akit egy munkahelyi közegben ismert meg, de a lány nem ott dolgozik, csak ott töltött pár hetet. A srác igen mondott, azt kérte jelölje be őt és majd megbeszélik a találkozót, mert következő héten ő nem ér, mert nem lesz otthon. Úgy tűnt egy darabig kölcsönös a szimpátia, sokat mosolygott a lányra (legalábbis neki úgy tűnt) és egyszer oda is jött valami random indokkal, amire a kollégái jobban tudtam volna válaszolni. Most itt tart a történet.

2020. aug. 20. 19:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%

"Figyelj, dugunk egyet?" ő pedig pofán vág és milyen igaza van, jó a vége úgy is az, de az egész udvarlás meg stb. stb. az a része is fontos.

Kósa"

2020. aug. 20. 19:14
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Lépj vissza, ne kezdj bele. Már több a felkiáltó benne, hogy ne.
2020. aug. 20. 19:16
 3/21 A kérdező kommentje:
Miért ne?
2020. aug. 20. 19:17
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

3

Eleve te nyitottál nőként

Munkahelyi

A srác kérte volna el a pontos neved, és ő kérte volna, hogy jelölhessen téged.

Ez már rosszul indul.

2020. aug. 20. 19:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

4+ Egyébként nagyon esetlen is voltál szerintem-nőként:D

De hogy a kérdésedre is válaszolva legyen: egyértelműen a srácnak kéne lépnie

2020. aug. 20. 19:22
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem tudta a nevem sztem, mert be se mutatkoztam neki, mert annyi új ember volt. Amúgy nem egy helyen dolgozunk, csak pár hétig voltam ott. Nem hiszem, hogy megtalált volna, baromi sok névrokonom van, a profilképemről meg nem lehet felismerni. Más is járt már így. Hogy a nő kezdeményez, az meg nem gáz manapság szerintem.
2020. aug. 20. 19:24
 7/21 anonim ***** válasza:
35%
A lány jelölje be őt és írjon rá a következő utáni héten.
2020. aug. 20. 19:34
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
8 Köszönöm:)
2020. aug. 20. 19:43
 10/21 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, nőként az ilyen nyomulásból nem fogsz jól kijönni, eleve lentebbről indulsz. De te tudod.
2020. aug. 20. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!