Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben az esetben kinek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kinek kellene megtennie a következő lépést és mikor?

Figyelt kérdés
Egy lány talira hívott egy srácot, akit egy munkahelyi közegben ismert meg, de a lány nem ott dolgozik, csak ott töltött pár hetet. A srác igen mondott, azt kérte jelölje be őt és majd megbeszélik a találkozót, mert következő héten ő nem ér, mert nem lesz otthon. Úgy tűnt egy darabig kölcsönös a szimpátia, sokat mosolygott a lányra (legalábbis neki úgy tűnt) és egyszer oda is jött valami random indokkal, amire a kollégái jobban tudtam volna válaszolni. Most itt tart a történet.

2020. aug. 20. 19:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Most ez megint egy unatkozó tini vagy a csávó tényleg kiírt egy kérdést, hogy rázza le a kérdezőt?
2020. aug. 20. 20:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha lányként te kezdeményezel (amivel nincs gond), akkor egyértelműen a pasasnak kell lépni utána. Ha megint te lépsz az már nyomulas, szoval ne eroltesd ra magad szerintem.
2020. aug. 20. 20:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyomulni, ha taliztunk is ott, csak spontán beszélgettünk, én soha nem kerestem tudatosan a társaságát. Az meg még nem az, hogy elhívom beszélgetni.
2020. aug. 20. 20:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
De már elhivtad es azota nem beszelt meg veled konkret időpontot nem?
2020. aug. 20. 20:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki. Te már így is kezdeményeztél, ő mondta hogy most nem ér rá, szóval ha érdekled, akkor most neki kéne írnia. Ha nem fog, akkor annyira azért mégse akar találkozni és úgy inkább hagyd. Ne erőltesd, abból csak te jössz ki rosszul.
2020. aug. 20. 20:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Te randira hívtad és utána csak egyszer ment oda hozzád?

Hát én egy lépést nem tennék többet.

2020. aug. 20. 21:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Az még előtte volt, hogy odajött.
2020. aug. 20. 21:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan erőltetettnek tűnik kicsit. Ha érdekelnéd, röpködnének azóta az üzenetek.
2020. aug. 20. 21:38
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

"Nem akarok nyomulni, ha taliztunk is ott, csak spontán beszélgettünk, én soha nem kerestem tudatosan a társaságát. Az meg még nem az, hogy elhívom beszélgetni."

Akkor az elhívom beszélgetni az mi, ha nem tudatos keresés?xDDD

2020. aug. 21. 00:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel gond. A srác köszöni a meghívást, elfogadja.

Megkérdezi a lány nevét. A lány válaszol rá. Innentől a srác dolga bejelölni, megkeresni, kinyomozni a lányt.

Nincs időhúzás! Lehető legrövidebb időn belül kell randizni. A srác azt válaszolja ekkor nem rá, meg akkor nem ér rá, ott kell hagyni a srácot. Minden embernek mindennap van szabad 1-2 órája, a többi csak kifogás. A lány jelzett a srác felé, innentől a srácnak kell lépnie! Max. 2 hét a határidő. 2 héten belül nem történik előrelépés, akkor az egész tárgytalan.

2020. aug. 23. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!