Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő szokott olyan fordulni, hogy egyes nők kihasználnak inceleket?
Ezt úgy lehet megelőzni, hogy olyan anyagi helyzettel rendelkező nővel jössz össze, mint te magad vagy.
Ha van saját ingatlan, neki is legyen. Saját autód, neki is...
Stb.
Talán a puncihoz jutási esélyeket lecsökkenti ez a rosta, de végsősoron csak egy punci. Tehát elviekben veszteni valód sincs.
Inceleket csak a leginkább kétségbeesett nők használnak ki, leginkább olyanok akik nem kellenek a férfiaknak. Az incel meg ki van éhezve így belemegy a kapcsolatba. Ha jó a szex, és működik a kapcsolat, akkor a nő aki amúgy nem kell senkinek (tehát mégiscsak kell), simán ráveszi az incelt arra hogy támogassa ezzel-azzal, egyre többet és többet.
Van aki hagyja, van aki nem, bár egy idő után a játék mindig összeomlik hiszen egyik fél sem főnyeremény
Az itteni incel kérdések 90%ában az van hogy átlag alatt keresnek minimális perspektívával meg a szüleiknél laknak.
Most nem rosszból de így mégis mivel lehetne őket lehúzni?
"Most nem rosszból de így mégis mivel lehetne őket lehúzni?"
Csóró nők nincsenek? Egy csóró nőnek jól jön az is, ha pár ezer ft-tal lehúz valakit. Jah vagy már csak gazdag nők léteznek?...
Ja, hogy egy üdítő, kv is lehúzásnak számít...
Akkor nem véletlen incel az incel 🤣
Vannak olyan nők, akik szeretik meghívatni magukat erre-arra. Általában fiatal tinilányokra jellemző. Én magam soha nem fogadnék el még egy kólát sem egy férfitól, akitől nem akarok semmit.
Legyél óvatos, ha már hónapok óta randizgattok, és mindig te fizetsz, és még semmi sem történt köztetek, akkor szerintem csak kihasznál.
18
"Legyél óvatos, ha már hónapok óta randizgattok, és mindig te fizetsz, és még semmi sem történt köztetek, akkor szerintem csak kihasznál."
Mondjuk férfiként mondom hogy ehhez azért ritka nagy balfaxnak kell lenni. A másik meg hogy az ideirkáló minimálbér körül kereső blackpillerek gondolom nem is nagyon tudják meg akarják egymás után 6-8 éttermes randira vinni a lányt, amikor lassan egy normális mekis kupon sincs 3000 Ft alatt. Legalábbis nekem pl. nincs pénzem, és úgy is szoktam randi opciót választani, hogy ne kelljen bankot robbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!