Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezzel kihasználnám? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel kihasználnám? Hogy kellene jól kezelni?

Figyelt kérdés

Van egy kisebb társaság, ahová tartozom, sok programot csinálunk együtt. Van ott egy túlsúlyos srác, akiről elkezdtem fantáziálni. Ne pocakos, vagy megszokott túlsúlyos személyt képzeljetek el, hanem olyat, aki már nagyon nehezen mozog és akinél erősen kérdéses, hogy képes-e szexelni még. Barátok vagyunk, nem is szeretnék ennél többet. Nem is jönnek be még a pocakos srácok sem, nem tudom most mi van velem, de valamiért megkívántam, és nem múlik el az érzés és egyszer(!!) szeretnék szexelni vele, kipróbálni milyen. Nem tudom miért van ez, valamiért nagyon beindít ez a csúnyán mondva groteszk szituáció, hogy 45 kilós lányként egy közel 200 kilós férfival legyek. Elég jó csajnak számítok szerintem, általában mindig van lehetőségem válogatni, és elég csak hagynom magam, ha szexet szeretnék, de ő soha nem kezdeményezne nálam.

Mi lenne ennek a jó módja, hogy lefeküdjünk? Nem szeretném megbántani, szóval nem lenne jó, ha többet látna bele.

2024. jún. 13. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte vele, ennyi. Mondd meg neki, hogy dugnál vele, de többet nem szeretnél tőle és majd ő eldönti, hogy beleegyezik-e. Ha konkrétan elmondod mit akarsz akkor nem használhatod ki.
2024. jún. 13. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
45 évesen te már nem vagy lány.
2024. jún. 13. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
45kg nem 45 éves...
2024. jún. 13. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
"ő soha nem kezdeményezne nálam" - Miért?
aug. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!