Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub nő összejönne egy incel pasival ?
Szub nem valószínű.
Viszont egy felcsatolhatós domina már esetleg.
#1 és ha nem? Nem feltétlenül gyávaság az incelség oka.
#2 miért gondolod hogy egy domina erre vágyna , vagy hogy egy incel ezt hagyná?
Mert szeretik leuralni a férfiakat. Egy magabizonytalanabb férfit sokkal könnyebb leuralni.
Sokáig én is incel voltam, 21 éves koromig szűz. Majd jött egy 15 évvel idősebb fekete hajú, mindig fekete ruhákba öltözött nő, aki szerette a fiatal gyenge szűz férfiakat leuralni. Ideális voltam számára. Egy napon megrontotta a fiatal ártatlan kis lelkem, ugyanis szerette lenyelni a friss magjaimat, mert ezzel ő mint idős nő elszívja a fiatalságomat. Szót kellett mindig fogadnom neki.
Sokszor megalázott és éreztette velem a felsőbbrendűségét.
Viszont ami jó hír, hogy már nem voltam szűz.
Ezzel egy hatalmas szikla zuhant le magamban, ugyanis már tudom, hogy akármi is lesz, legalább nem fogok szűzként meghalni.
Azóta is szeretek idősebb nőkkel szexelni, szeretem ha a fiatal friss egészséges testemet a saját buja vágyaik kielégítésére használják.
Voltam már 49 évessel is (27 vagyok)
Sub nő éppen azt szereti ha kicsit irányítva van, sex ben pedig alárendelt magyarán a pasi tudj mint szeret az adott nő és végig a pasi irányít póz váltás stb...
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!