Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen férfival?
https://www.youtube.com/watch?v=RO8422epT6g&t=227s
Tegyük fel, hogy a férfi nem ismert színész, hanem egy átlagos férfi a Cutler Gymből annak megfelelő élettel, viszont így néz ki.
Tipikus esete annak ,hogy a férfi fantázia szerint ki számít extrém jó pasinak. Az ilyen külső tipikusan annak az esete, amikor valaki a saját/ környezete FÉRFIak elképzelései szerint akar jó pasi lenni.
Valójába na nők 99,99%-nak nem ez a "gigachad"...
Hanem sokkal inkább ilyesmi kinézetű férfi/fiú (fiatalabb lányok körében):
"Idősebb" nőknél (25+) meg inkább ez:
Mindegyik csak példa. A lényeg, hogy az extrém szinten kigyúrt, hatalmas hulk szerű férfi nem igazán jön be a nők többségének.
5
Jesszus, engem kifejezetten taszítanak ezek az aránytalan testű, önimádó, szoláriumb*zi testépítők. És nem, nem hazudok. Készséggel elismerem, hogy korunk "szépfiúi" közül nekem is sokan tetszenek, de hogy ezek a gorillák nem, az k-rvaélet. :DDD
irritál a pasi
és minden hasonló izomagy
nem hogy az ágyamba de az életterembe sem akarom látni
Sose tartottam vonzónak az ennyire kigyúrt és ennyire "nagy" férfiakat. Számomra egyszerűen vizuálisan nem jönnek be. Kérdező, ha szerinted vonzó, rendben van, de legyél felnőtt és fogadd el, hogy más embereknek más típusok jönnek be. Hozzáteszem, aki ennyire a hasizma és a bicepsze megszállottja, így szinte esélytelen, hogy azonos érdeklődéseink és gondolkodásunk legyen.
A barátomnak (27 éves) ilyesmi alakja (és egyébként haja) van:
Számomra ilyen az ideális férfi test. Sportos, van izma, de nem kelti egy 1980-as évekbeli akciófigura hatását és egyértelműen nem egy konditeremben él.
Ha fel kéne mutatnám pár férfit (válogassunk csak színészekből), akiket kifejezetten vonzónak találok, akik nálam a 10/10-es kategória, akkor az alábbiakat hoznám fel:
– Timothée Chalamet
– Evan Peters
– Tom Hiddleston
– Joe Keery
Valamint nekem sok "régebbi" sármőr is az esetem, mint milyen a fiatal Johnny Depp és DiCaprio is voltak.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!