Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy ilyen férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=RO8422epT6g&t=227s

Tegyük fel, hogy a férfi nem ismert színész, hanem egy átlagos férfi a Cutler Gymből annak megfelelő élettel, viszont így néz ki.

2022. jún. 13. 21:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Én már a 25+ kategória vagyok, de a 3-as kommentben lévő idősebb nőknek lévő pasi típus sem jön be.

Régebben a kocka has eléggé vonzott, de az utolsó 2 párom (jelenlegi is) pocakos.

Igaz most babát várok, apa meg kicsit velem hízik😅

A 10-es kommentben lévő pasik sem fognak meg túlságosan. De a fiatal és akár a mostani Johnny Depp azért na😍

30N

2022. jún. 13. 23:38
 12/28 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. A lényeg lemaradt. Simán megkaphatnék egy ilyen gyurós "jópasit" is, de soha nem jöttek be. Esetleg Dwayne The Rock Johnson aki még jól néz ki ebben a kategóriában ☺️
2022. jún. 13. 23:40
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

A 3. kommentben lévő csávók egyáltalán nem tetszenek, de az teljesen igaz, hogy a nagyon kigyúrt pasik csak a nők egy kis töredékének, és az inceleknek jönnek be.

Nekem személy szerint a vékony nerd pasik tetszenek.

2022. jún. 14. 00:07
 14/28 A kérdező kommentje:
13: Én ilyen vagyok, de valahogy sose kaptam figyelmet a nőktől
2022. jún. 14. 00:41
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, remélem tisztában vagy azzal, hogy attól, hogy "vékony nerd" vagy, még nem fogsz automatikusan tetszeni a #13-mashoz hasonló nőknek, hiszen lehet arcra nem vagy az esetük vagy van egy taszító külső jegyed, vagy szimplán a jellemed és a viselkedésed elűzi őket.
2022. jún. 14. 00:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem az esetem. A motoros rocker fazonokat szeretem.
2022. jún. 14. 02:22
 17/28 anonim ***** válasza:
85%
Megértjük kérdező, hogy te efeküdnél vele, és frusztrál, hogy nem teheted meg, mert a pasi heteró, de ezt légyszi ne a nőkön vezesd le. Nem jöhet be mindenkinek ugyan az a pasi.
2022. jún. 14. 10:12
 18/28 anonim ***** válasza:
Juuuj szerintem baromi undorítóak és ijesztőek ezek a túlgyúrt emberek, tuti hogy nem
2022. jún. 14. 10:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint egy mesefigura.
2022. jún. 14. 10:50
 20/28 A kérdező kommentje:

[link]

Incel TV -nek nem tűnt fel, de nekem igen. Az öngyilkosság oka lehet, hogy nála is kopogtat a blackpill, pontosabban a hajánál.

A videót egyébként végig se néztem. Ha szteroidozik valaki, az összes hajhullás elleni szer csak pénzkidobás, mivel például a tren hatása 10000x akkora.

2022. jún. 14. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!