Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen férfival?
https://www.youtube.com/watch?v=RO8422epT6g&t=227s
Tegyük fel, hogy a férfi nem ismert színész, hanem egy átlagos férfi a Cutler Gymből annak megfelelő élettel, viszont így néz ki.
Én már a 25+ kategória vagyok, de a 3-as kommentben lévő idősebb nőknek lévő pasi típus sem jön be.
Régebben a kocka has eléggé vonzott, de az utolsó 2 párom (jelenlegi is) pocakos.
Igaz most babát várok, apa meg kicsit velem hízik😅
A 10-es kommentben lévő pasik sem fognak meg túlságosan. De a fiatal és akár a mostani Johnny Depp azért na😍
30N
A 3. kommentben lévő csávók egyáltalán nem tetszenek, de az teljesen igaz, hogy a nagyon kigyúrt pasik csak a nők egy kis töredékének, és az inceleknek jönnek be.
Nekem személy szerint a vékony nerd pasik tetszenek.
Incel TV -nek nem tűnt fel, de nekem igen. Az öngyilkosság oka lehet, hogy nála is kopogtat a blackpill, pontosabban a hajánál.
A videót egyébként végig se néztem. Ha szteroidozik valaki, az összes hajhullás elleni szer csak pénzkidobás, mivel például a tren hatása 10000x akkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!