Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közti nők! Hány ilyen létezik köztetek?
A következő feltételeket kéne teljesíteni:
- Magasság: 167 cm vagy magasabb
- Vékony testalkat (170 centi körülieknek max. 60 kg, 180 centi esetén max. 70 kg)
- Cuki/aranyos kisugárzás (ez relatív, tudom, de ha páran már mondták rátok, vagy te annak gondolod magad, az elég)
Arra vagyok kíváncsi, hogy hány ilyen nő van?
156 centihez 62 kiló (melles-segges, de vaskos... 43 kiló fogyás után, tehát azért nem a tespedő-zabáló Mangal Ilona jelleg) vagyok,
Mostmár...de azért a helyedbe nem kérném ki magamnak,ha 156hoz 100+kilo voltál... Jézusom ilyet hogy lehet összehozni egyáltalán??
Én ilyen vagyok.
165 cm, 48-50 kg, vékony testalkat, szép arc, hosszú dús sötét hullámos haj. E mellé még imádom a cuki dolgokat és aranyos az öltözködésem is. Van mikor két copfban van a hajam, ezáltal még jobban fiatalítanak. Múltkor elkérték a személyim egy bulihelyen. Csávókám meglepődött mikor meglátta, hogy 30-on túl vagyok. :D
Kedves #7.
Én ugyan nem látok jelentkezőket!
Már bocs 7# én nem jelentkeztem,csak vártam mire megy ki a játék
6# voltam
Ja, hogy te jelentkezőket vársz? Akkor ne így tedd fel a kérdést...
Nem, nem vagyok jelentkező. Nem szorulok rá, hogy egy vadideg "álláshirdetésére" jelentkezzem, főleg nem itt. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!