Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közti nők! Hány ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közti nők! Hány ilyen létezik köztetek?

Figyelt kérdés

A következő feltételeket kéne teljesíteni:

- Magasság: 167 cm vagy magasabb

- Vékony testalkat (170 centi körülieknek max. 60 kg, 180 centi esetén max. 70 kg)

- Cuki/aranyos kisugárzás (ez relatív, tudom, de ha páran már mondták rátok, vagy te annak gondolod magad, az elég)

Arra vagyok kíváncsi, hogy hány ilyen nő van?

júl. 29. 06:42
A kérdező szavazást indított:
Én pont ilyen vagyok és egyedülálló vagyok
Én pont ilyen vagyok és párkapcsolatban élek
Én majdnem ilyen vagyok és egyedülálló vagyok
Én majdnem ilyen vagyok és párkapcsolatban élek
Nem vagyok ilyen
Kérdező! Elmész te a büdös 😡🤬😡🤬🤬🤬!
35 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Idióta
júl. 29. 06:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1275..

Miért nem elég egyszer feltenni egy kérdést?

júl. 29. 07:34
 3/17 anonim ***** válasza:
60%

Ha a cuki/aranyos kisugárzás nincs meg, az belefér a majdnem ilyen vagyokba? 🤔

170/58, 33N, de☝️ ronda fejű - ezt kihagytad a kritériumok közül, pedig nagyon fontos, hisz mindig "szem előtt van", és nem lehet 24/7 profi sminkkel újrarajzolt arccal létezni.

júl. 29. 07:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon:32589

Európában:1895672

Világszerte:24567342

júl. 29. 07:58
 5/17 A kérdező kommentje:

#2 Lebuktam! 😱

#3 Persze. A majdnem ilyen, az lehet mondjuk az egyik paraméter hiánya.

Látom Mangal Ilonáék bepipultak és széttrollkodták a kérdésem. 🤣

júl. 29. 08:27
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
Igen én pont ilyen vagyok. Most hogyan tovább?
júl. 29. 08:43
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Mangal Ilona? Hát ecsém, tévúton jársz. 176/62 vagyok.

Milyen széttrollkodás? Két nő (#3, #6) is várja, hogy jelentkezz náluk ás ahhoz képest, hogy a kérdése(i)d - a legnagyobb jóindulattal is- fantáziátlanok és humort még nyomokban sem tartalmaznak, szerintem ez egész jó arány.

júl. 29. 09:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatnak az elsőre szavazók.
júl. 29. 09:42
 9/17 anonim ***** válasza:
8, lusta here.
júl. 29. 09:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez szerinted itt reprezentatív példa, még ha a kérdésre őszintén is válaszolnak? Amúgy én spec. nem illek bele majdhogynem egyáltalán a listába, mert 156 centihez 62 kiló (melles-segges, de vaskos... 43 kiló fogyás után, tehát azért nem a tespedő-zabáló Mangal Ilona jelleg) vagyok, hogy cuki-e a kisugárzásom, az meg nézőpont kérdése... ha olyat kérdezel, aki az utcán lát, amikor megyek az utamra, valszeg azt mondja, hogy nem, mert nincs kifejezetten kislányos arcom és sötét a hajam, meg nem olyan szám van, ami alapállapotban is mosolyra áll, plusz a hangom sem kifejezetten csicsergő meg bársonyosan bájos... de többször megkaptam már azoktól, akikkel leálltam beszélgetni, hogy aranyos meg cuki vagyok.
júl. 29. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!