Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ír vissza egy pár napja a lány, akkor mit csináljak?
És hogyan adjam a tudtára?
De amúgy így mégiscsak valamennyire tévedtetek, lehet csak dolga volt és azért nem írt, nem egyfolytában a telefonját nyomkodja. Vagy elfelejtette, vagy nem tudom. Most ebből nyilván én sem azt vonom le, hogy tiszta szerelmes belém, de már megtehette volna probléma nélkül, hogy nem ír soha többet, ennek ellenére írt mégis.
Köszi a jó kívánságot #15.
Azért én bízom abban hogy nem fog lekoptatni.
Jó, én nem is azt próbálom mondani hogy rosszindulatból mondjátok, hogy hagyjam...
Csak most pl szerintem ha semmibe nézne, és semmilyen szinten nem akarná hogy köze legyen hozzám, akkor egyszerűbb lett volna nem írnia, mint írnia. Szerintem. De aztán lehet ebben sem értünk egyet. Meg az is lehet hogy teljesen rossz szemüvegen keresztül nézem ezt az egészet, és elvagyok tájolva...
Szerintem el vagy tajolva, de nem baj, valoszinuleg most erre van szukseged, hogy ilyen tapasztalatot is szerezz.
Ha nekem dolgom volt (bar nem ertem, milyen napokug tarto dolga lehet valakinek), akkor elore irtam az adott sracnak, akivel ismerkedtem, hogy a most kovetkezo 1-2 napban elfoglalt leszek, de igyekszem irni, ahogy/amint tudok. Ez egy minimum szint, amit ha erdekelned, szinten megtett volna. Valszeg kioffolta egy masik srac, aki jobban tetszett neki nalad es most, hogy egyedul maradt rajott, hogy a semminel te is jobb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!