Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem ír vissza egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ír vissza egy pár napja a lány, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Messengeren beszélgetünk, most egy pár napja nem ír vissza nekem... Szerintetek megpróbálhatok megint ráírni? Vagy ilyenkor egyből fel kell adni?

júl. 28. 22:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Várj arra, hogy ír-e holnap. Ha nem ír akkor írj és ha akkor sem válaszol akkor a harmadik nap inkább hagyjad.
júl. 28. 22:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver nem te vagy a befutó sry .... de kár rá pazarolni az időt.
júl. 28. 22:36
 3/21 A kérdező kommentje:

Hát még talán megpróbálom amit az #1es ír, hátha...

Amúgy én csak azt nem értem #2, hogy miért nem lehet ezt megmondani az embernek? Miért kell ghostingolni? Nem lenne egyenesebb elmondani kulturáltan hogy nem akar semmit, mint levegőnek nézni?

júl. 28. 22:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg palacsintázni. Ha arra se megy, akkor majd elmegyek én,nehogy megromoljon.
júl. 28. 22:40
 5/21 anonim ***** válasza:
60%

2# vagyok.

Az van hogy konfliktus kerülök és ha bevallanák úgy látalában hogy más nyert akkor rombolnák azt az illúziót, hogy őket nehéz megkapni. Pedig minden nő pont ugyanolyan olyan mint a férfiak testi vonzalom a legfontosabb alap. Ha valakivel jobb a kémia azonnal váltanak.

Ne erőltesd mert még a végén te leszel a szemét.

Ne törd magadat miatta mert ebből látszik hogy nem vesz semmibe. Sigma rule 1#: nő után nem futunk.

júl. 28. 22:47
 6/21 A kérdező kommentje:
#2 köszi a tanácsot, bár ezt a sigma, alfa, béta meg nem tudom még milyen male dumát nagyon nem szeretem😅
júl. 28. 23:08
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha egy par napja nem ir vossza, engedd el. Nem kellesz neki. Amikor nekem kellett egy srac, ki sem lehetett robbantani a kezembol a telefont. Ez a lany nem akar toled semmit. Ne irj neki tobbet, mert csak megalazod magad.
júl. 28. 23:30
 8/21 A kérdező kommentje:
És mivel alázom meg magam?
júl. 28. 23:31
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Én is nőként írom hogy hagyd. Direkt nem ír vissza, hogy észrevedd, hogy ez felejtős...Itt nem az van, hogy egyik nap elköszöntetek egymástól és úgy nem ír, hanem konkrétan ráírtál, de ő nem reagál, mert nem akar... De nyugodtan írj rá, ha megerősítést akarsz, csak kár volt feltenni a kérdést, mert eleve azt a megerősítést akartad, hogy írj rá. Ez tisztán látszik abból, ahogy reagálsz.
júl. 29. 05:42
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Azzal, hogy nem veszed a lapot, hogy o nem akar veled beszelni, nem kivancsi rad, de azert te dobnal neki meg egy uzit ugy, hogy napok alatt sem volt kepes valaszolni a legutolsora.
júl. 29. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!