Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy komoly kapcsolatot sem férfiként?

Figyelt kérdés

25 évesen azt kell mondjam sajnos elfelejtettem milyen is szeretni egy nőt vagy csak akár vonzódni is egy nőhöz.

Lassan 6 éve, hogy nincs kapcsolatom, hiába keresem vagy akár kezdeményezek sosem jön be.

Nem tetszem a nőknek egyszerűen pedig nem vagyok se magamnak való se flegma vagy bunkó de még csak bezárkozot sem.

Ami külsőm illeti kb 175magas nagyjából 75kiló vagyok.

Ami azt illeti elől latvanyosan kopaszodom és nem áll olyan jól sem.

Adok magamra öltözködés illetve külső téren is.

Ami a belsőm illeti nyitot vagyok de nem szeretem a szórakozó helyeket szóval 1x jarok bulizni max egy évben de nem is ott szeretnék ismerkedni.

Mi lehet a baj velem ?

Hol lehet ismerkedni és hogyan ?

Hogyan találjak barátnőt magam mellé vagy akár komoly kapcsoltot?

júl. 27. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Társkereső iroda?

A hajnál az ilyen vegyes fej az nagyon öregít, nem szép, vagy told le az egészet, vagy ültess be előre!

júl. 27. 23:34
 2/16 anonim ***** válasza:
17%

De minek?

Egy barátnővel csak a baj van.

júl. 27. 23:37
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Neked milyen nők tetszenek?
júl. 27. 23:43
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Ronda vagy. Béna vagy. Alacsony vagy. Semmit sem tudsz a nőkről...
júl. 28. 00:39
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Nincsen meg a beugró 180+

A kopaszodó férfi csak 1 fokkal jobb mint a kövér.

Magyarán nincsen sok esélyed.

júl. 28. 01:57
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
#5 aki az alapján ítél meg valakit, hogy kopaszodik, az csak jót tesz a másiknak.
júl. 28. 02:05
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
#6 hogy elkerüli őt. Ha megszeretsz valakit, fel sem tűnik az ilyesmi.
júl. 28. 02:05
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
7: De ahogy sok férfi is csak olyan nővel kezd ismerkedni, aki elég szép/fiatal neki, úgy sok nő is csak olyan férfivel kezd ismerkedni, aki elég szép/fiatal neki.
júl. 28. 03:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az itt leírt magasság promlémát ne vedd magadra. Tegnap voltam koncerten és a nők minimum 50%-ának simán megfelelne egy olyan magas pasi, mint Te. Viszont a jó megjelenés, ápoltság, stb, egy bizonyos szint felett, az tényleg sokat nyom a latban. Ugyan így a műveltségi szint és az anyagi helyzet is.
júl. 28. 06:57
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
A pasik többsége össze jönne egy kopaszodó nővel?
júl. 28. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!