Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú kihagyás után, tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kihagyás után, tudnátok tanácsot adni ismerkedéshez? Igazából konkrét kérdéseim vannak a laírásban, csak a GYK. minden megfogalmazásba belekötött.

Figyelt kérdés

Lassan 30 leszek, de komoly egészségügyi problémák miatt rengeteg évet kihagytam az ismerkedésben. Kicsit ki is zökkentem. Most jobban vagyok és alakul is valami. 3 fő kérdésem lenne. Kicsit hosszúra sikerültek.

Már konkrétan csak egy hölgy érdekel. 2 randink volt, nagyon jól alakult. Ugyanabban a kisvárosban lakunk (inkább nem részletezem, így is kínos ha megtalálja a kérdést. :-D).

Komoly kapcsolat a cél. Nem szoktam ilyen hamar kimondani. Azért írom, mert ennek megfelően szeretnék tanácsot kérni.

1/ Volt egy dolog amit egy barátom mondott, mikor elkezdtem újra ismerkedni. Hogy túl rámenős vagyok, túl gyakran és túl sokat írok. Abszolút igaza volt. Sokkal jobban reagálnak a nők mióta nem azonnal írok amint eszembe jutnak, kicsit várok. Nekem is van bőven mit csinálnom, szóval nem olyan nagy kihívás. Csak nem tudom hol van az optimum.

A 2. randi (tegnap este) ártatlanul, de romantikusa végződött. Csók, ölelkezés.. Nagyjából ideális második randi volt.

Csak annyit beszéltünk azóta hogy rendben hazaértem, miután hazakísértem őt (fel sem merült hogy felmenjek hozzá, korainak éreztem). Azt tapasztaltam, hogy tényleg igénylik a nők, hogy hagyjak nekik egy kis időt, teret.

Szerintetek mennyi idő múlva írjak rá. Mennyit várjak a harmadik randiig. Már ébredéskor írtam volna hogy jól éreztem magam, mik a hétvégi tervi, stb.., de tényleg kicsit sok vagyok a legtöbb nőnek, ezért várok. Gondolom túlzás lenne ma estére is randit szervezni.

2/ Szeretném majd áthívni. Jól főzök. Viszont nagyon lepukkant a házam. Tisztaságot és rendet tartok. Sajnos a már említett egészségügyi problémák miatt, eddig sem pénzem, sem erőm nem volt a felújításra. Már csúnya volt a ház mikor megörököltem.

Nem is feltétlen a szeretkezésen van a hangsúly. Őszintén szívesen főznék neki valami különlegeset. Kicsit meghittebb lenne. Felénk nincs is annyi lehetőség közös programra mint Budapesten.

Jómódú nőről van szó. Szerintem soha nem látott ilyen szegényes és csúnyácska környezetet (imádom az otthonom, de most külső szemlélőként írok róla). A konyha iszonyat pici és csúnyácska. Az biztosan nem lenne ideális. Van 1 kevésbé csúnya szoba (bár azt háló és iroda szobának használom). Vehetek illat gyertyákat, szép abroszt, még szebb tányért is. A házat nem tudom egycsapásra megváltoztatni, nem tudom hogy képes lenne-e jól érezni magát. Akármennyire is szeretem az otthonom, tudom hogy sokaknak nem otthonos a jelenlegi állapotában.

A társadalmi különbségről már beszéltünk. Önmagában az anyagi helyzetem nem zavarja. + Mióta jobban vagyok, jobban is keresek, csak ez még az életteremen nem látszik.

3/ Korai lenne 3. alkalommal már áthívni? (Esetleg átmenni hozzá. Utóbbit még nem tudom hogyan kommunikálnám, bár tudja hogy nem épp egy palotában lakom). Tudom hogy sokaknak korai. Én nem érezném annak, megvolt az összhang. Ha megkérdezném nem hiszem hogy elriasztanám vele, maximum szólna hogy még nincs itt az ideje. Viszont, ha sokan írjátok hogy korai, akkor lehet még nem dobom be. Lehet 3.-jára is inkább még elviszem valahova.

- Azon gondolkodtam, hogy megkérdezem jövőhét Pénteken lenne-e kedve átjönni vacsizni. Utána még kitalálunk egy programot valamelyik hétköznapra, mert egy hét már a másik véglet (túl sok idő 2 találkozás közt).

Több előnye is lenne a jövőhét Pénteknek. Nem sietem el a dolgot. Lenne időm rendbeszedni a lakást. Talán elvinném a gépet, asztalt, irodai felszerelést. Így bőven lenne tér a szebb szobában. Van egy randa étkező asztalom, azt leteríteném egy szép abrosszal. A franciaágyat nem tudnám átvinni. Talán furcsa lenne az ággyal egy térben enni, de a többi szoba sokkal csúnyább. Még így is ki kéne találnom hogyan fedjem el azokat a részeket, ahol csúnyán felázott a laminált padló. Meg persze a tapéta sem tökéletes. Azért összességében szerintem ez az egy, nagy szoba vállalható. Csak kicsit rendezkedni kell egy romaintikus vacsihoz.

+ Ez már tényleg csak egy érdekesség. Mit ajánlanátok, mit főzzek-süssek ami különleges? Főétel, desszert? Egy jó bor. Igazából ezt már megtudom oldani magamtól is de azért szívesen hallgatok ötleteket.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. :-)

júl. 27. 13:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah még valami. Volt egy dolog ami úgy tűnt hogy fontos neki és furcsálta hogy nálam nem adott. Nincsen klímám. Tényleg meleg van. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.
júl. 27. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Most hogy jobban belegondolok.. Ha ideírok egy csúnya szót akkor elérhetem hogy letiltsák a kérdésem? 😅😐😳
júl. 27. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Verd ki magadnak, a nőt meg engedd el.
júl. 27. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

ne pörögj túl a témán, menjetek oda ahol neki komfortos, és te nem égeted le magad, ő meg nem feszeng a te helyzeteden.

valami köztes..

ha igényes és leadja akkor megalkuszik ki tudja mennyi ideig képes elnéző lenni, ne nagyon éld bele magad, lehet, hogy csak arra kellesz, hogy rajongj érte, azért választ alul, szóval legyen benned gerinc és ne ragd magad fölé a polcra.

júl. 27. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Ember és ember között rengeteg a különbség.

Ami az egyiknek túlsok, túl gyors az a másiknak lehet kevés és lassú.

Ez nagyban az illető habitusától, vérmérsékletétől függ.

A nők általában nem szeretik, ha sürgetik őket, de sokat sem szeretnek várni. A bizonytalanság sok nőt kikészít, amitől meg ideges, mérges lesz.

Azt neked kellene érezned, hogy a hölgy milyen vérmérsékletű?.

Mennyire voltál neki szimpatikus?. Mert ezt sok ember elsőre eltudja dönteni, és ennek megfelelően lép. Azt mondják, addig üsd a vasat, míg meleg, mert ha kihűlt, akkor törik…

Ha kereste a tekinteted, érdeklődött, mosolygott, akkor valószínű, hogy zöld az utad nála. Amennyiben így van, akkor, meg természetes, hogy az ember látni szeretné a másikat, többször. Vagy is tök normális, ha kommunikálsz vele és randira hívod. Ne hagyd bizonytalanságban, mert hidd el ő is agyal… Még ha napi szinten is beszéltek, leveleztek, akkor is ott van benne, hogy akkor személyesen mikor találkozunk.

Ezért nem árt megemlíteni az előző randi végén, hogy nagyon jól érezted magad vele, és legközelebb is szeretnéd, hogy így legyen… Te ezzel feldobod a labdát és hogy Ő mit válaszol?... Az is benne van, hogy megkérdezi, - mikor lesz a legközelebb, esetleg hogy majd megbeszéljük… Nem szabad egynőnek szerelmet vallani azonnal, mert szakítani fog, de utalni lehet a jelenlétének hiányára, mikor nem vagy vele. Nyugodtan mondhatod, jelezheted neki, hogy igen jólérzed magad vele, felüdítő, jelenléte, stb… és várod a mielőbbi találkozást.

Ez az időpont megint attól függ, hogy kinek mi a jó - munka, egyéb - és ő mennyire akar újra látni?. Az a ”csók” ölelés, milyen volt?

A csók, egy szájra puszinál azért több volt, vagy szenvedélyes, és viszonozta is.

Ezt neked kell tudnod és érezned, mi van közöttetek.

Egy 3. randin nem feltétlen magadhoz kéne hívnod, mert ha nem elég ”mély” az érzése irántad, akkor egy olyan hely, ami szerinted is ”szerény”, nem feltétlen lesz számára pozitív élmény. Főzhetted te a világ leg ízletesebb ételét, ha elvonja a figyelmét más, mondjuk a környezet. Engem egyszer egy ilyesmi szitu majdnem megfutamított, de túlságosan szerettem a lányt és túltettem magamezen. Ha előbb megyek hozzájuk és nem számos randi után, akkor már feltehetően, nem lett volna tovább. Amennyiben úgy érzed, hogy szívesen van veled és a csókban is viszonzó, akár vad, akkor túlteheti magát dolgokon, a környezet ellenére is. Mivel te magad nem pozitív képet festettél az otthoni körülményedről, ezért kellemetlenül fog érinteni, ha meghívod. Feszélyezhet és nem fogsz tudni 100%-an rá koncentrálni, ami meg hatással lehet a következő találkozás kimenetére.

Ok, hogy összhang meg volt, de kicsit a szexlehetőség érzése is benne van, ha magadhoz hívod. Inkább ő hozzá menjetek, ha nem akarsz vele éterembe menni. Például, mond azt, hogy te viszel ételt és nem neki kell ezzel foglalkozni, ráadásul ” hazai terepen van”. És, hogy miért nála, nyugodtan hagyatkozz a szerény otthonodra, pláne, ha már tud erről. Persze fel is ajánlhatod mind három lehetőséget és majd ő választ. Amennyiben meg hozzád szeretne menni, így az ő választása volt és nem te ”tukmáltad rá”.

Élet ügyben nem tudnék tanácsot adni, mert én nem eszek húst és sokszor magamból kiindulva, nem tudni ki mit szeret.

Ha, láttad a Bazi nagy Görög lagzit, akkor meg van az, amikor a vegetáriánusnak azt mondja: ”Nem eszel húst? Akkor csinálok neked bárányt”. Nekem is volt, aki hallal akart kedveskedni. Nagyon kellemetlen azt mondani, hogy az is hús és nem fogom meg enni.

Amennyiben nem tudod mit szeret, úgy hogyan akarsz kedveskedni neki.

Kinek mi a különleges? Ismerek olyat akinek a világ legjobb étele a paprikáskrumpli…

Ha kérdésed lenne, írjál privát.

Üdv

júl. 27. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Érdekes !

Mert ha ugyanezt a szöveget kiírná valaki nőként, akkor százan támadnák itt hogy aranyásó meg goldigger .

Hát hajrá…..

Hátha ki tudod használni.

júl. 27. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
júl. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!