Mi történhet, ha egyetemen felvettem egy tantárgyat, de nem megyek el belőle vizsgázni?
Figyelt kérdés
Felvettem egy tantárgyat, a vizsga szóbeli lenne, viszont nem tudok elmenni mert lesérültem. Ilyen esetben ez milyen következményekkel jár, ha nem jelenek meg vizsgán, és a vizsgaidőpontról is leiratkozom?
SZTE-ről van szó.
jún. 22. 15:08
1/5 anonim válasza:
Semmi. Köv félévben újra felveheted. Tancinak esetleg írhatsz, hogy ne várjon rád, igazán nem szükséges új vizsgát kiírnia neked.
2/5 anonim válasza:
Majd kiírják a nem teljesített kreditek miatti büntetést, amit be kell fizetned.
3/5 anonim válasza:
SZTE-n én nem kaptam soha ilyen büntetést, amit második írt, pedig volt párszor teljesítetlen tárgyad.
Ösztöndíjat nem kaphatsz következő félévben (akkor se, ha elég jó lenne az átlagod), ennyi.
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy te az SZTE-n nem kaptál, a DE-n kiírják a nem teljesített kreditek utáni büntetést, és amíg be nem fizeted nem tudsz regisztrálni a következő félévre.
A kérdező pedig legközelebb ha kérdez, akkor legyen kedves kiírni, hogy melyik egyetemről van szó, ha már a Tanulmányi és vizsgaszabályzatot képtelen elolvasni.
5/5 anonim válasza:
Ja, most látom, hogy kiírta. My bad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!