Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi történhet, ha egyetemen...

Mi történhet, ha egyetemen felvettem egy tantárgyat, de nem megyek el belőle vizsgázni?

Figyelt kérdés

Felvettem egy tantárgyat, a vizsga szóbeli lenne, viszont nem tudok elmenni mert lesérültem. Ilyen esetben ez milyen következményekkel jár, ha nem jelenek meg vizsgán, és a vizsgaidőpontról is leiratkozom?

SZTE-ről van szó.

2024. jún. 22. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Köv félévben újra felveheted. Tancinak esetleg írhatsz, hogy ne várjon rád, igazán nem szükséges új vizsgát kiírnia neked.
2024. jún. 22. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Majd kiírják a nem teljesített kreditek miatti büntetést, amit be kell fizetned.
2024. jún. 22. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

SZTE-n én nem kaptam soha ilyen büntetést, amit második írt, pedig volt párszor teljesítetlen tárgyad.

Ösztöndíjat nem kaphatsz következő félévben (akkor se, ha elég jó lenne az átlagod), ennyi.

2024. jún. 24. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy te az SZTE-n nem kaptál, a DE-n kiírják a nem teljesített kreditek utáni büntetést, és amíg be nem fizeted nem tudsz regisztrálni a következő félévre.

A kérdező pedig legközelebb ha kérdez, akkor legyen kedves kiírni, hogy melyik egyetemről van szó, ha már a Tanulmányi és vizsgaszabályzatot képtelen elolvasni.

2024. jún. 24. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
20%
Ja, most látom, hogy kiírta. My bad. :D
2024. jún. 24. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!