Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, talán pedofil, hogy egy férfi a jóval fiatalabb nőknél próbálkozik csak?
Nem feltétlen testi vonzalom és 'feszes bőr' kérdése. Vannak érett nők, akik annyira szexik, hogy kenterbe verik a fiatalabb vetélytársaikat. Nem vetem meg a szépséget, de az önmagában kevés.
Egy 20-25 év közötti nő általában gyermektelen és hajadon, nem férjezett. Optimista, vidám természet. Még úgy ahogy a szerelmnek él. Nem az anyagiasság a fő szempont. Egy ilyen nővel szerelemben együtt lenni olyan érzés, mint amikor késő nyári délután, lehunyt szemekkel egy rét kellős közepén, hanyatt fekve cirógatja tested a lágy szellő.
Míg 30+ nőknél a gyerek, az anyagiasság kerül előtérbe. Nem hisznek az igaz szerelemben, vagy nincs is idejük ilyennel foglalkozni. Nemhogy könnyebben adják magukat, hanem át kell esned megannyi szűrőn. Majd ha sikerült is, akkor további játszmák követik azt. Habár van egy pozitívum az érett nőkben, és az pedig a kommunikáció. Az élettapasztalatnak hála jobban megértjük egymást. Minden téren, kivéve a szerelmet, mert nem feltétlen egyeznek a prioritások.
Én meg 57 éves ugyanilyen férfit ismerek, mégsem gondolom pedofilnak! Mert nem vagyok olyan beteg agyú mint te! Keress inkább egy kötelet!
Amúgy szegénynek a korosztálya már a vállalhatatlan kategória. Így teljességgel megértem őt!
1: Ha 18 év felettieket keres, az már semmilyen formában nem pedofília
2: Mindenki olyan korút (és ma már neműt) kereshet, amilyet akar, feltéve ha nem ütközik törvénybe
3: Lehet, hogy az ő értékrendszere szerint egy 20-25 éves a legjobb választás. 44 évesen simán találhat olyat, aki meg egy 40-es pasit keres valamilyen okból.
4: Senkire nem lehet ráerőltetni, hogy csak a saját korosztályában keresgéljen.
Én csakis 18-22 éves lányokkal ismerkedek.
32F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!