Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám megközelíteni a kiszemeltemet?
A kalauzok is le szoktak ülni, főleg ha nem egy nagyon forgalmas vasútvonalon utazol. Helyezkedj legközelebb úgy, hogy mellé vagy valahová a közelébe ülsz le.
Bármilyen baromsággal lehet indítani egy beszélgetést: "hú milyen nehéz nap volt", "meleg van, hogy bírod" stb.
Aztán ha vevő rád, akkor úgyis fog válaszolni, kérdezni utána esetleg kérsz tőle elérhetőséget, ha nagyon jól jönnek össze a dolgok.
Nem nevetlek ki. Nekem is tetszenek BKV-n nők, nem is kevés. Van nekem is egy nagymellű, igaz ő utas. Bájos, a mellei meg TOP TOP TOP :). Szerintem próbálj vele flörtölni!
38F incel
Kezd azzal, hogy relaxálás közben elhatározod, hogy tökös férfi vagy, nem egy gyámoltalan fiú. Öltözzél úgy, hogy az is erősítse magabiztosságod.
Köszöntsd kissé régimódian, figyelmesebben, mint ma szokás:
"Jónapot kisasszony! Örülök hogy ma is láthatom, a mosolya mindig felderíti a napomat!"
Nem a Szombathely-Veszprém vonalon teljesít szolgálatot? Én is láttam egy a leírtakkal megegyező külsejű fiatal hölgyet.
Apáméktól utaztam hazafelé lassan két hete akkor...
Mindenképp meghivnám valamire.
Szeretik a sütit általában, tehát cukrászdába hívnám meg.
Nem szarevősködnék biztosan ha valaki igazán tetszene!
8: az ilyen tabukat kell ledöntögetni. Az ilyen tabuk miatt magányos annyi, de annyi ember manapság.
Kérdezô, csak beszélgess vele animékról, meleg idôrôl, bármirôl, ha tetszel neki, vevô lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!