Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogatnak olyan iszonyatosan a nők? Miért nem képesek múlt beli hibákat elnézni?
#9 mások tettek olyanná, de a jelenlegi és jövőbeli eletedért csakis te felelsz. Nem lehet hatradolni es masokra mutogatni, hogy en nem tehetek semmiről, miattuk van, fogadj el így. Ilyen emberrel nem lehet valóban együtt élni, aki kicsit sem hajlandó saját magáert tenni, felül emelkedni a serelmeken, traumakon, begyogyitani sajat maga a sebeket - és nem külső szemelyektol elvárva, hogy majd egy feleség egy gyerek megoldja.
Tök jó ha felismerjük, ha nem volt egészséges a kornyezet, de ez még kevés, a kemény munka csak ezután jön onmagunkkal.
Én pont nkst készülök kilepni emiatt egy kapcsolatból, páromnak se volt felhőtlen a gyerek kora, mai napig nagyon rossz a viszonya a cdaladjaval. Ezt próbáltam elfigadni, legkisebb ellenerzesem se volt az elején ezzel kapcsolatban, meet járt/jár pszichologus, mondom tök jó, biztos dolgozik rajta. De nem, nem tudom miről beszélnek, és egyre többször alakul vita abból, hogy a belső sebzett gyermeke mindent tamadasnak vesz, nem képes elfogadni az én csaladomat se, mert számára ismeretlen a szerető csaladi kozeg és a hibát keresi bennük is. Benneeagadt ebben az allapotban, hogy neki rossz volt és nem szerettek, most is mindenki más hibás rajta kívül a vilagban, mindenről csak a körülmények tehetnek, ő csak elszenvedi.
Nagyon sajnálom es fáj orthagyni, de ebben en is tönkremennek mellette. Aki nem akarja, azon nem lehet segíteni.
"De miért vállalnék fel olyat amit nem én tettem? Mások tettek olyanná amilyen vagyok..."
Hat babam tenkokemenyen benne voltal h ilyen legyel. Nem masoktol hanem onmagad miatt vagy olyan amilyen. A masok a tarsadalaom hibaztatasa mar eleve egy baromi nagy redflag!
Onismeret kiscsirke onismeret!
Aztan javitgasd magad es lehet eselyed a kovetkezo eletedben...
Azért, mert attól tartanak, hogy a múltban elkövetett hibáid megismétlődhetnek.
Sajnálom, hogy traumák értek, de nem lehet mindig másokra mutogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!