A citapram nevű gyógyszert, kaptam három hétig pánikbetegségre iszonyatosan lettem tölle és nem mult el a bajom se tölle mármint nem enyhült a pánik által kiváltott bajomon, elhagytam 4 napja de szarul vagyok mikorra várható kb?
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:41
1/1 anonim válasza:
Ezek a gyógyszerek csak néhány hét után hatnak, addig viszont sokszor rosszabbnak érezzük a tüneteket, mint előtte.
Ha viszont tényleg annyira rosszul voltál tőle (nekem sem vált be igazán), vissza kellett volna menned az orvoshoz és írt volna ki másikat. Én is kaptam utána másik gyógyszert, ami nagyon jó volt. Viszont két-három hétig az elején attól is kellemetlenül éreztem magam.
Ez sajnos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!