Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a legtöbb szórakozóhelyen szinte minden csaj fullos?

Figyelt kérdés
Ha megnézitek, top csajok mindenhol. Tudom, mondani fogják majd hogy mind átlagos meg az alatti, de ez nyilván hazugság. 44 éves férfiként lenne értelme ilyen helyen ismerkednem?
2024. júl. 24. 20:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fullos? Àà messze nem.
2024. júl. 27. 12:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Lehet ittál eleget. Meg különben is csak azon tűnnek fel. Meg mit írtál, ott még más is befigyelhet.

Hejj, de romantikus volt még a Ráday klub után, ahogy egyik csajnak én, másiknak meg a haverom fogta a haját, miközben sugárban hánytak. Úgy basztuk a kezükbe az ásványvizet (nem azt akartak), meg tettük be őket taxiba, vagy hogy

Mondjuk már Ráday sincs, sem Ráday Kupola. Meg temérdek hely megszűnt elmúlt évek alatt, meg már valami okból, bár fingom sincs miért volna így... hogy nincs olyan, hogy kicsomagolok valakit, aztán szőrösebb a háta, mint nekem a mellszőröm, mikor Thomas Magnumra hajazok (ferrari-porsche 1:1-es arányban még nincs, bár lehet nem is akarnék, bár állítólag utóbbi tartós és kevésbé csökken az ára... de múltkor egy csotrogány 928-ast fillérekért árultak itt, dee... volt ott baj :D). De nem volt nagy gond. Csak furcsa volt. :D

2024. júl. 27. 15:47
 23/25 anonim ***** válasza:
ma 15:47 vagyok, már ittam... :D
2024. júl. 27. 15:48
 24/25 anonim ***** válasza:

ma 15:47 és 48 vagyok

amúgy az is befigyelhet, hogy kb ~10 éve még sok hely volt, meg azon túl, hogy jóval olcsóbb volt minden, a keresetekhez képest is (amiből sokaknál elmegy minden arra, hogy ne pusztuljanake el), így esélyesen nem túlontúl sokan engedik meg maguknak a bulizásokat, strandra járást, stb

kevésbé van ott jelen, akinek nagyon nehézségei vannak pénzügyileg, amik olykor karöltve járnak milyen környezet, családi háttér, oktatás, képzések, meló stb témákkal is

egyrészt...

másrészt meg az aranylesők is

10-20 éve tele volt a belváros, de még a külváros is olykor

2024. júl. 27. 15:54
 25/25 anonim ***** válasza:

míg régen mindenki ment és mehetett szórakozóhelyre-kocsmába

lassan már az is sokaknak megterhelő, hogy egy kifőzdében kajáljanak valamit

2024. júl. 27. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!