Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számítok így kelendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számítok így kelendő férfinak Budapesten?

Figyelt kérdés
37 éves vagyok kicsit el vagyok hízva, pocak és társai van, 20 éves skodám van, ápolóként dolgozok, nettó 340 ezer forintért, van egy saját ingatlanom csepelen, nagyon figyelmes vagyok, lehet velem jókat beszélgetni van egy egyedi humorérzékem
júl. 24. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Jézus atyaúristen mennyire rosszindulatúak itt a nők :O

A kérdező feltesz egy egyszerű kérdést a nők meg kapásból azt ecsetelik mekkora egy életképtelen szemét kupac csak azért mert szerintük nem elég gazdag.

👏👏👏👏👏

júl. 24. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Literálisan senki nem említette az anyagi helyzetét.
júl. 24. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Menj be a belvárosba, nézd meg, hogy a pasik milyen kocsikkal járkálnak és utána tedd fel magadnak ezt a kérdést.
júl. 24. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Pocakos férfinak pocakos nő jár.
júl. 24. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom ha feltetted ezt a kérdést, nem számítasz annak, szóval értelmetlen volt feltenned, mert tudod te magad is, hogy nem vagy vonzó, kelendő, érdekes a nők számára.
júl. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!