Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítok így kelendő férfinak Budapesten?
Figyelt kérdés
37 éves vagyok kicsit el vagyok hízva, pocak és társai van, 20 éves skodám van, ápolóként dolgozok, nettó 340 ezer forintért, van egy saját ingatlanom csepelen, nagyon figyelmes vagyok, lehet velem jókat beszélgetni van egy egyedi humorérzékemjúl. 24. 12:13
2/15 anonim válasza:
A nagyiknál, és/vagy a lepukkant sokgyerekes nőknél kelendő lehetsz.
3/15 A kérdező kommentje:
Hozzám hasonló picit duci gyermektelen nőknél nem?
júl. 24. 12:18
4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyen szintű kövér barátnőm már volt de sajnos egy év után már nyűg volt a szex nem működött...
júl. 24. 12:25
5/15 anonim válasza:
Hasonló nőkénél lehet. Persze ha találsz olyat, akivel passzoltok minden másban. Próba szerencse 🤷🏼♀️. A gyermektelent hogy érted? Olyat aki nem is akar, vagy akar de nincs még? Mert ott a kor már elég fontos, mire minden kialakul, összeköltözés (van akinek fontos, hogy csak házasodás után vállal) stb addigra már ott leszel, hogy 40-40+, plusz ugye a nő kora sem lényegtelen. Nem ördögtől való 35 felett vagy akár 40 évesen szülni, de már magasabb a rizikófaktor, pláne akinek első.
7/15 anonim válasza:
Mondjuk a beledtől megszabadulhatnál.
8/15 anonim válasza:
Ha az 1800as évek húspiacán lennénk, akkor kelendő lennél, de manapság ez csak a "zs" kategóriás aranyásókat izgatja.
Inkább a személyiségeddel hódíts, ne az örökségeddel.
9/15 anonim válasza:
Van, akinek megfelelő lennél, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy te nem az olyan nőket hajtod... pl. amit leírtál, hogy pocakosként a molett barátnő már nem olyan fincsi... hát 22 éves modellkülsejű szomszédlányokat nem fogsz tudni felhajtani, max. ha nagyon mázlista vagy.
10/15 anonim válasza:
Szerintem, amit leírtál az teljesen korrekt, rajtam is van pár kiló felesleg. De nálam inkább az a kérdés, miért nem találtál kapcsolatot ilyen idős korodra? Volt hosszú kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!