Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta,hogy 24 de a facebookján az van kiírva ,hogy 22.Kerjen számon tole?
Megismertem egy srácot előbb megkérdezte mennyi idős vagyok,mondtam neki 24,aztán rá vágta,hogy ő is.
Bejelölt aztán láttam hogy 22 ami nem baj,nem zavar,csak az hogy hazudott.
Kérdezzem meg tőle,hogy miért?
Csak találkoztunk még,nem irogattunk sokat,csak már azt is megkérdőjelezem hogy egyáltalán 22 van-e,mert 2005-6os barátai vannak
Nem feltétlenül, de a Facebook-on van egy 13 éves korhatár. Lehet, hogy amikor regisztrált akkor kellett ennyit toldani a korán, hogy engedélyezze a Facebook. Lehet, hogy az akkor beállított dátummal a 22-t hozza ki a matek.
Ma már a szülő megcsinálja az egészen kis gyerekének is, fiktív születési dátummal.
Így lehet, hogy Facebook szerint az unoka öcsém papíron jóval idősebb a saját anyjánál, mert úgy állították be neki.
Az meg, hogy 2005-ös 2006-os barátai vannak, szerintem nem mérvadó.
Nem feltételezve a legrosszabbat (hogy hazudott), lehet finoman utalni, hogy láttad ám, hogy ő is trüközött a regisztrációval :)
"Lehet, hogy amikor regisztrált akkor kellett ennyit toldani a korán, hogy engedélyezze a Facebook."
. Mi értelme lett volna két évvel fiatalabbnak jelölnie magát?
Ha ez a helyzet, akkor lehet, hogy még 22 sincs.
Rá kérdeztem, semmi reakció, és aznap be se jött hozzám
Lehet, még annyi se volt 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!