Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta,hogy 24 de a facebookján az van kiírva ,hogy 22.Kerjen számon tole?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot előbb megkérdezte mennyi idős vagyok,mondtam neki 24,aztán rá vágta,hogy ő is.

Bejelölt aztán láttam hogy 22 ami nem baj,nem zavar,csak az hogy hazudott.

Kérdezzem meg tőle,hogy miért?

Csak találkoztunk még,nem irogattunk sokat,csak már azt is megkérdőjelezem hogy egyáltalán 22 van-e,mert 2005-6os barátai vannak

júl. 23. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Így is egyértelmű. Nem akarta, hogy kiderüljön, hogy fiatalabb nálad, mert akkor lehet elutasítod.
júl. 23. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, de a Facebook-on van egy 13 éves korhatár. Lehet, hogy amikor regisztrált akkor kellett ennyit toldani a korán, hogy engedélyezze a Facebook. Lehet, hogy az akkor beállított dátummal a 22-t hozza ki a matek.

Ma már a szülő megcsinálja az egészen kis gyerekének is, fiktív születési dátummal.

Így lehet, hogy Facebook szerint az unoka öcsém papíron jóval idősebb a saját anyjánál, mert úgy állították be neki.

Az meg, hogy 2005-ös 2006-os barátai vannak, szerintem nem mérvadó.

Nem feltételezve a legrosszabbat (hogy hazudott), lehet finoman utalni, hogy láttad ám, hogy ő is trüközött a regisztrációval :)

júl. 23. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá nyíltan, hogy mégis hány éves. Ha meg elkezd hisztizni, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy ha még ilyen alapvető dolgokban is hazudik, akkor mégis miféle bizalomra akarna építeni egy kapcsolatot. Ha nincs szerencséd, akkor erre még inkább előjön belőle az idegbeteg, és még nagyobb cirkuszt fog csapni, hogy te vagy a kötekedő, bizalmatlan szemétláda.
júl. 23. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy amikor regisztrált akkor kellett ennyit toldani a korán, hogy engedélyezze a Facebook."

. Mi értelme lett volna két évvel fiatalabbnak jelölnie magát?

Ha ez a helyzet, akkor lehet, hogy még 22 sincs.

júl. 23. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán kamuzik az életkoráról. Jó pár évvel ezelőtt itt is beszéltem egy csajjal, aki 20 körülinek mondta magát, aztán amikor átmentünk fb-ra, ott 15 volt. Kérdeztem, hogy ez mi, és az volt a válasza, hogy a húga biztosan belépett a fiókjába, és átállította az életkorát. Aki így simliskedik az életkorával, ott már valami gebasz van.
júl. 23. 18:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Rá kérdeztem, semmi reakció, és aznap be se jött hozzám

Lehet, még annyi se volt 😅

júl. 25. 04:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha így viselkedett, akkor ott nyilván van valami a háttérben. Valószínűleg fiatalabb nálad, csak idősebbnek hazudta magát. Most már csak az a kérdés, hogy ezek után te akarsz-e tőle valamit. Ha nem, akkor hagyd az egészet. Ha igen, annyit még megtehetsz, hogy megírod neki, hogy téged nem zavar az, ha valójában 22, inkább az esett rosszul, hogy hazudott, de megérted, ha ezt azért csinálta, mert félt, hogy lepattintod. Próbáld rávenni az őszinteségre, az meg már csak tőled függ, hogy ezek után adsz-e neki esélyt, illetve hogy neked mi fér bele.
júl. 25. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!