Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy a férfiak is a pénzre mennek? Egyből - a pozíciómra+ albiba vagy saját lakásba élek- erre kiváncsiak?

Figyelt kérdés

Bocsi, a fura megfogalmazásért, de így fért ki.

A 28-32 éves pasik is inkabb mar 38-42 eves nőkkel jönnek össze, akik magas egzisztenciaval rendelkeznek mar.

Egyertelmuen nem a nagy szerelem miatt. Olyan elkeserito mar, hova torzul a tarsadalom :(

júl. 22. 00:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
“En fogorvos vagyok te idiota.“ De kulturalt viselkedest es etikat nem tanitottak a szuleid neked. Fogorvoshoz jarnak festok, burkolok, komuvesek, autoszerelok is.. egy elkenyeztetett bekepzelt phitsa vagy ..
júl. 22. 13:31
 22/33 anonim ***** válasza:
17%

Arról nem is beszélve, hogy a sokak által, mintegy státuszszimbólumként dobált ,,értelmiségi" nem jelent se többet, se kevesebbet, mint szellemi munkát végző.... Szóval fogorvosként qrvára nem értelmiségi. Másik pedig, hogy lehet egy embernek bármennyi végzettsége, az csak azt mutatja, hogy adott időpontra be tudott magolni egy bizonyos mennyiségű anyagot. Intelligencia nem feltétlen van mögötte.... Érzelmi intelligencia pedig pláne nincs.

júl. 22. 13:40
 23/33 anonim ***** válasza:

" mintsem csak a szex miatt mossak egy pasira "

Olyasnt kell keresni, aki képes kimosni.

júl. 22. 14:59
 24/33 anonim ***** válasza:
67%

Hány lehúzós szemét palival találkoztam 🥴🥴🥴

Se egy fagyi se egy üdítő , semmi.

De jól megy e a szüleim vállalkozása kérdés mindig feltéve.

És rengetegen szédítenek nőket azért h odajárjanak zabálni a nő főztjét, persze üres kézzel.

júl. 22. 16:12
 25/33 anonim ***** válasza:
23 azt se tudod mire írtam! Nekem ilyen életképtelen lusta pasiim nem voltak és nem is lesznek.
júl. 22. 17:27
 26/33 anonim ***** válasza:
24. Te is jol elvagy hizva nagy fenek!
júl. 22. 19:16
 27/33 anonim ***** válasza:
Biztos tudod, hogyan nézek ki 😅
júl. 22. 20:17
 28/33 anonim ***** válasza:
22%
27. Latlak a varazs gombomben, de a nagy feneked kitakar minden mast..
júl. 22. 20:20
 29/33 anonim ***** válasza:
Azért veheted észre mert annyira ritka az ilyen, hogy ha látsz egyet, akkor az nagyon feltűnő. Van ilyen, de nem ez az általános. Ifjú koromban, ha a Hölgy akivel randiztam, hozott pl. egy pályakezdő tanár egzisztenciát, akkor ő már gazdagnak számított, azok közül, Akik adtak nekem esélyt. :D 36 F
júl. 22. 20:30
 30/33 anonim ***** válasza:

29

A lehúzós férfiak nagyobbik része nem ezzel indít, hanem később válik azzá és élősködik a másikon.

júl. 22. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!