Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnám legyőzni a frusztr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám legyőzni a frusztrációmat az miatt, hogy túl pancser vagyok ahhoz, hogy párt találjak?

Figyelt kérdés

Volt már kapcsolatom, de komolytalanok és rövidek. Soha nem én voltam a kezdeményező fél.

Bátortalan vagyok kezdeményezni. Ha látom egy nőn, hogy érdeklődő irántam akkor egy idő után odamegyek hozzá, de ahhoz túlságosan önbizalom hiányos vagyok, hogy jobban belemerüljek vele egy beszélgetésbe, esetleg valahova elhívjam. Én elkönyveltem magamat egy totális lúzernek a nők szemében és folyamatosan ez jár a fejemben.

30-as éveimben járok, úgy érzem nekem már lefőtt a kávé ebben a tekintetben (is).

Zéró szociális életem van több, mint egy évtizede. Nővel sem voltam már évek óta.

júl. 20. 16:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9, gondolkoztam már ezen is, de mint írtam, elég félénk vagyok a kezdeményezést tekintve.
júl. 20. 17:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Illetve nem hiszem, hogy megoldaná a problémámat teljes egészében.
júl. 20. 17:29
 13/23 anonim ***** válasza:

#11 Pedig akkor rajtuk kell gyakorolnod! Ki van fizetve, így a visszautasítás kizárt.

És ha 2 órát fizetsz, akkor a dolog lényegi része után tudsz velük még egy jót beszélgetni is!

júl. 20. 17:53
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

Bruttó 950-el hogy nem tudsz csajozni?

38F incel

júl. 20. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Mégis mitől félsz? Azt előre elárulom, hogy az élet nem egy mese, ahol a végén mindenki happy end-del megy el aludni. Most nincs csajod. Ha nem ész oda egyhez sem, akkor nem is lesz. Ha oda mész és elküld, akkor is ugyan ott vagy. Ha találkoztok másodjára is, akkor nyertél.

Miről lehet beszélgetni? Jajjj ne már! Légy kreatív! Egyébként ismerkedés... Ismered már őt? Nem. Akkor érdeklődj utána! Aztán ő is kérdez.

Majd hívd el ide meg oda. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak szólok hogy a lányok/nők is ugyanúgy lámpalázasok, sőt emberek, halandók, nem idegenek egy másik Galaxisból. :)

A legjobb része az egy ismerkedésnek, amikor felülmúlod magad, és nyeregben vagy. Felszabadultan, nem az orrod alatt motyogsz, megfelelő hangerővel, optimista rezgéssel, barátságosan kommunikálsz. Ja, ha királykisasszonyokhoz, meg a város szépéhez mész oda aki még önmagával sem áll szóba, ott bukta van. De egy "átlagos" nő nem iszik vért... :)

júl. 20. 18:47
 16/23 A kérdező kommentje:

14, ha valaki csak a pénz miatt lenne velem, ahhoz ez az összeg édeskevés.

Nem is vonzanak ezek a típusú nők… egyszer volt dolgom egy wanabe golddigerrel, többet nem szeretnék… nem is a pénz miatt amit rá kell költeni, hanem a személyisége miatt amin érződik, hogy semmi más nem számít neki csak a pénz, pénz, pénz…

júl. 20. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, keress egy közösséget, például végezz önkéntes munkát, találkozz és beszélgess emberekkel, szerezzél lány barátokat - ne a kapcsolat legyen a lényeg, hanem, hogy szociálisan (is) fejlődj. Legrosszabb esetben teszel valami pozitívat a társadalomért, magadért, és ez még mindig egészségesebb, mint sajnálkozni.

Másodsorban érdemes lenne sportolni, bőven van anyagi forrásod erre, és ha megfelelő terembe mész vagy csapatedzés csinálsz, ismét tudsz szocializálódni.

Harmadsorba olvass sokat,fejleszd magad és a gondolkodásodat.

júl. 20. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Vigyázni is kell a nőkkel.

Mind a gugidat akarja.

júl. 27. 18:09
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

bruttó 950-el nem találsz társat? Troll vagy. Ennyiért magyarországon már a legtöbb nő simán összejönne veled. Hol élsz mégis? Mit csinálsz ennyire rosszul?

Csak 10/10-es instamodellekre mozdulsz rá vagy mi?

38F incel

júl. 28. 10:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Vidéken élek.

Azt csinalom ennyire rosszul, hogy a társkeresésben nagyon bátortalannak érzem magam, folyamatosan azon agyalok, hogy én nem ütök meg semmilyen szintet, ezért úgy kimondottan nem is keresek már senkit.

Zéró szociális életem van. Ha van is néha szabadidőm, azt sincs kivel eltöltenem, mivel konkrétan szerintem senki nem kíváncsi rám. Amúgy is otthonülő típus vagyok. Ha valaki elhív (évek óta nem történt ilyen) valahova, valószínűleg nagy nehezen igent mondok. De magamtól azt se tudom hova tudnék elhívni bárkit, nincs is már kit.

Folyamatosan dolgozok, igen jól hangzik ez az átlag 950 bruttó, de rengeteget melózók érte és a stresszfaktor is magas.

júl. 28. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!