Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a férfiaknak csak úgy 20%-a alkalmas párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Persze mindenki van valakivel de ha igényes az ember lánya és nem jó neki akármilyen ember akkor brutál leszűkül a kínálat. És most kizárólag az emberi részére gondolok, nem a kinézetre, nem az anyagiakra. Nagyon defektesek a férfiak, pótmama, házinéni vagy rendszeres szex miatt kell nekik valaki persze de az igazi férfi nő kapcsolathoz kevesek vagy teljesen alkalmatlanok.
júl. 19. 18:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%
Ez megint csak egy Troll aki arra veri, hogy itt egymásra ugrasztja az embereket.
júl. 19. 20:20
 22/29 anonim ***** válasza:
#20 vagyok, én sem vagyok alkalmas.
júl. 19. 20:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ferfikent irom es magambol ki indulva a problemak melyen gyokereznek. Sokszor nem akarjuk a rosszat meglatni magunkban csak a jot emeljuk ki es a szonyeg ala soporjuk a mocskot.. aztan amikor ez a mocsok sok lesz es felhalmozodik jon a harag a sikertelensegek miatt es egy megvaltozott viselkedesi forma. Ki kell takaritani magunkbol a mocskot es aztan megnezni ujra mi tortenik utana.
júl. 19. 22:42
 24/29 anonim ***** válasza:

Ki kit tart alkalmasnak. Lehet, hogy másnak meg te nem vagy alkalmas jelölt.

Egy biztos, biológiailag a férfi célja az lenne, hogy szórja a magvait, mivel neki végtelen számú gyereke lehet elvileg. Tudom, csúnyán hangzik, de etológiából ezt mondják. A nőnek mivel véges számú gyereke lehet, de nem tudja őket ellátni egyedül, az a célja, hogy egy olyan férfit találjon, aki mellette marad. Erre vannak a nőnek eszközei, pl az, hogy folyamatosan lehet vele szexelni, nem úgy, mint az állatvilágban, ahol csak időnként van peteérés, és olyankor találkozik a hím és a nőstény.

Tehát a két nem eredeti biológiai célja ellenkezik egymással az emberek esetén. Nyilván a nyers ösztönöket a társadalmi elvárások, a lehetőségek bekorlátozzák, de pl. bizonyos országokban ma is van többnejűség, ahol a gazdagabb férfiaknak van 3-4 feleségük, és van vagy 50 gyerekük. Ezt nyilván egy hétköznapi csóró férfi nem engedheti meg magának, hacsak nem akarja, hogy éhen haljanak a csemetéi.

De ebből kiindulva a férfiak alapvetően nem nagyon akarnak egy nő mellett megmaradni. A nőnek meg igényei vannak, a férfi legyen elkötelezett, anyagilag legyen biztonságos. Hát azért ilyen férfit igen nehéz találni. Mindig is az volt.

júl. 19. 22:51
 25/29 anonim ***** válasza:
24. Manapsag a nok nem akarnak komolyat. Egy csomo not ismerek akik mindig massal fekszenek ossze.
júl. 19. 22:55
 26/29 anonim ***** válasza:
66%

11

És kikkel dugunk félre? 20 éves szingli lányokkal?

júl. 20. 03:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Azért engem mindig megnyugtat, ha ilyen +18 videót látok, hogy nem csak a férfiak viselkedése kifogásolható erkölcsileg 😂

[link]

júl. 21. 08:49
 28/29 anonim ***** válasza:

Háromból ettő alkalmatlan volt, és így kijött a világ népesség 20%-a?

Vagy csak a magyar férfiak 20%-a?

Vagy csak a te udvarlóid 20%-a?

Dolgozz egy kicsit az elméleten.

júl. 21. 09:18
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiak kb. 80 %-a alkalmas a párkapcsolatra, csak nem biztos, hogy ezt veled akarja.

Én is randiztam olyan 33 éves pasival, aki kijelentette, hogy nem akar semmi komolyat, csak érezzük jól magunkat. Szakítottam is vele. 1 év múlva meg elvett egy nőt. Szóval alkalmas volt ő erre, csak éppen nem velem. Ezt is el kell fogadni.

júl. 24. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!