Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy a férfiaknak csak úgy 20%-a alkalmas párkapcsolatra?
Ki kit tart alkalmasnak. Lehet, hogy másnak meg te nem vagy alkalmas jelölt.
Egy biztos, biológiailag a férfi célja az lenne, hogy szórja a magvait, mivel neki végtelen számú gyereke lehet elvileg. Tudom, csúnyán hangzik, de etológiából ezt mondják. A nőnek mivel véges számú gyereke lehet, de nem tudja őket ellátni egyedül, az a célja, hogy egy olyan férfit találjon, aki mellette marad. Erre vannak a nőnek eszközei, pl az, hogy folyamatosan lehet vele szexelni, nem úgy, mint az állatvilágban, ahol csak időnként van peteérés, és olyankor találkozik a hím és a nőstény.
Tehát a két nem eredeti biológiai célja ellenkezik egymással az emberek esetén. Nyilván a nyers ösztönöket a társadalmi elvárások, a lehetőségek bekorlátozzák, de pl. bizonyos országokban ma is van többnejűség, ahol a gazdagabb férfiaknak van 3-4 feleségük, és van vagy 50 gyerekük. Ezt nyilván egy hétköznapi csóró férfi nem engedheti meg magának, hacsak nem akarja, hogy éhen haljanak a csemetéi.
De ebből kiindulva a férfiak alapvetően nem nagyon akarnak egy nő mellett megmaradni. A nőnek meg igényei vannak, a férfi legyen elkötelezett, anyagilag legyen biztonságos. Hát azért ilyen férfit igen nehéz találni. Mindig is az volt.
11
És kikkel dugunk félre? 20 éves szingli lányokkal?
Azért engem mindig megnyugtat, ha ilyen +18 videót látok, hogy nem csak a férfiak viselkedése kifogásolható erkölcsileg 😂
Háromból ettő alkalmatlan volt, és így kijött a világ népesség 20%-a?
Vagy csak a magyar férfiak 20%-a?
Vagy csak a te udvarlóid 20%-a?
Dolgozz egy kicsit az elméleten.
Szerintem a férfiak kb. 80 %-a alkalmas a párkapcsolatra, csak nem biztos, hogy ezt veled akarja.
Én is randiztam olyan 33 éves pasival, aki kijelentette, hogy nem akar semmi komolyat, csak érezzük jól magunkat. Szakítottam is vele. 1 év múlva meg elvett egy nőt. Szóval alkalmas volt ő erre, csak éppen nem velem. Ezt is el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!