Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy a férfiaknak csak úgy 20%-a alkalmas párkapcsolatra?
Szeritnem nem látod jól.
Csomó olyan embernek van párkapcsolata akit én a saját páromnak nem gondolnék, hogy alklamas lenne, de attól még mással lehet bőven müködő kapcsolata. Ha saját magadhoz méred a dolgot akkor a 20% túlzó, ha meg összességében nézed akkor meg nagyon kevés. A nőkre pedig ugyanúgy elmondható, hogy nem alkalmassak a párkapcsolatra. Mindegy, hogy milyen %-ban.
Én például szerintem 1%-al sem tudnék normális párkapcsolatot fentartani. ^^
Lehet, hogy jól látod, én azonban kb. ugyanezt gondolom a nőkről.
Szóval szerintem a kérdésed pontosabb lenne, ha a "férfiak" szó helyébe az "emberek" szót helyettesítenénk be.
:)
Még valami: a kérdés az én szemszögömből alapvetően értelmetlen, ugyanis a komoly kapcsolatokat téveszmének tartom. Persze tudom, hogy a világban nagy tekintélyük van, de úgy hiszem, hogy ha ezt a témát elkezdjük lebontani, akkor az fog kijönni, hogy az egész egy téveszme, és full alaptalan.
De ha azok szemüvegén át nézem a témát, akik hisznek benne, akkor a nők/férfiak többsége alkalmatlan rá. Az elvárásoknak pedig még 20%-uk sem tud megfelelni, hanem kevesebb.
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!