Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az álszakításról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az álszakításról? Normális ember csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Annyi a sztori röviden, hogy azzal fogad a másik derült égből, hogy szakítani akar és hogy már nem szeret téged. Majd miután lezajlott a konfliktus elkezd nevetni és közli, hogy csak viccelt és ugratott és szerette volna látni a reakciód.

Szerintem ez egyáltalán nem normális cselekedet valakitől.

2024. júl. 19. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rövidre zárnám a kapcsolatot, ha már ilyen vicces gyerek a "párom". Szerintem se csinál ilyet egészséges ember, nekem meg bőven elég izgalom van az életemben egy plusz idióta nélkül is.
2024. júl. 19. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak akkor jó, ha kamerára veszik, és kirakják youtube-ra.

Kissé beteg, de sok ilyen content van, némelyik szórakoztató.

2024. júl. 19. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinálnék egy igazi szakítást. Biztos azon is nevet majd, ha már ilyen jó a humora.
2024. júl. 19. 01:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igazi szakítás lenne belőle.
2024. júl. 19. 05:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem ő dönti el, hogy ez igazi szakítás volt-e, hanem te.

Viszont: ha ezek után folytatod vele, akkor magadra vesd. Most csak azt tesztelte, hogy ezt is megteheti-e veled, szereted-e annyira, hogy ha beletapos a lelkedbe, azt is elnézed. Egy igazi szadista, aki élvezi, ha szenvedsz. Legközelebb poénból jól meg is ver, puszta élvezetből, hogy nézhesse, ahogy szenvedsz, és röhögjön rajtad, hogy ezt is elnézed.

Ne legyél hülye, szakíts meg vele minden kapcsolatot!

2024. júl. 19. 05:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen szigorú itt mindenki. Fogadni mernék, hogy ezért senki sem szakítana, max rohadtul haragudna.
2024. júl. 19. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6, én bizony szakítanék, ha a pàrom, aki elvileg a támaszom hideg szenvtelenséggel kínoz meg érzelmileg, majd kiröhög és közli, hogy "viccelt". Ha valakinek vicces, hogy nekem rossz, tudatosan fájdalmat okoz valamivel, akkor az illetőre semmi szükségem az életemben.
2024. júl. 19. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!