Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecenben hol lehet ausztrál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben hol lehet ausztrál férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
júl. 18. 13:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
31%
Ausztriai nem jó?
júl. 18. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Debrecenben nincsenek. De Furta, Zsáka környékén van egy gazdálkodó, rengeteg birkája van, New South Walesből települt át ide egy boldogabb élet reményében. Csak a nevét tudom, Bruce Nguyen de állítólag magyar felesége van. Ha beérsz a faluba, az első ember megmondja merre van a házuk
júl. 18. 13:12
 3/12 anonim válasza:
Az ausztrál negyed ott van.
júl. 18. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Minden ausztrál férfi kolbászára jut egy szerencsétlen magyar nő.
júl. 18. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
4, szerencsésnek mondanám őket.
júl. 18. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Mekkora lúzer kérdés. Mármint a híresen jóképű és gazdag ausztrálok ( Chris Hemsworth stb. ) majd pont egy dél-Alföldi balkán "nagyfaluban" akarnak csajra vadászni.

Mondjuk hozzá kell tenni hogy a feminizmus hatására elég erősen importálnak az ausztrál férfiak délkelet ázsiából. Lehet lenne kereslet a magyar lipicaira is :D.

41F incel

júl. 19. 05:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy híresnek és gazdagnak kell lennie? Az, hogy ki jóképű, pedig szubjektív dolog. Nekem Chris Hemsworth nem az esetem. Képzeld találkoztam már Debrecenben ausztrál fiúval. Te meg nem csoda, hogy 41 éves szűz incel vagy, az is maradsz, nemhogy magyar, de semmilyen nőt nem fogsz kapni soha.
júl. 19. 07:45
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

kérdező te szánalmas vagy, honnan tudod hogy akivel találkoztál ausztrál volt? Lehet csak élt kint és jól tudta 'fake'-elni az aussie kiejtést. Vagy kértél tőle útlevelet?

Nyilván a vízumra gyúrsz de sok esélyed nincsen.

39F incel

júl. 19. 07:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Mérnökként dolgozott a cégnél, ahol én is dolgozom.

Persze, vízumra. Te már csak tudod amennyi eszed van.

júl. 19. 07:54
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es és miért pont ausztrál kell ? Na ?
júl. 19. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!