Ausztráliában élő magyarok vannak itt az oldalon?
Figyelt kérdés
2 hete érkeztem meg Ausztráliába és gondoltam kiírom ide ezt a kis kérdést hátha belebotlok itt az oldalon szintén kint élő magyar emberekbe.
Szóval lányok és fiúk, aki szívesen beszélgetne és barátkozna egy szintén Ausztráliában élő magyarral az nyugodtan írjon bátran.
23/L
2023. máj. 20. 12:07
1/7 anonim válasza:
De jó neked. Kiköltöztél, vagy csak turistáskodsz?
2023. máj. 20. 12:50
2/7 A kérdező kommentje:
Kiköltöztem:)
2023. máj. 20. 12:54
3/7 anonim válasza:
Azta. :) Gratulálok! Gondolom nem volt könnyű elintézni.
2023. máj. 20. 12:57
4/7 anonim válasza:
Facecsoportok jobb megoldás, ott látható ki ír stb ....
2023. máj. 20. 14:20
5/7 anonim válasza:
Keress facebook csoportot, ott talalsz kint elo magyarokat es kis szerencsevel olyat is aki kozel lakik hozzad, attol fugg melyik varosban vagy.
En USA-ban elek es talaltam sok kint elo magyart, olyanokat is akik a kornyekemen elnek de nem sok szerencsem volt veluk
2023. máj. 21. 02:33
6/7 anonim válasza:
Én kimegyek hozzád szívesen :D látogatásba
2023. máj. 26. 14:54
7/7 anonim válasza:
Szia:) írtam üzenetet. 23/L
2023. jún. 1. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!