Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati, ismerkedési szempontból mennyire számít, imponál. hogy a pasi elszánt, és képes bármire? Tehát ha jön egy probléma, pl. találkoznátok, de lerobban a kocsija, akkor is odamegy, ha tűző napon 10 km-t is kell gyalogolnia...
Tehát az a fajta, aki megold minden, és lehet rá számítani, mert hihetetlenül elszánt, és van benne kitartás. Leegyszerűsítve tudod, ha baj van, akkor azonnal indul, és oda megy.
Azért merült fel a kérdés, mert ilyen vagyok, de valahogy a csajokat nem érdekli, és nem értem miért... És közben azt látom, hogy ismerőseim csak közlik, hogy fáradtak, vagy sokat dolgoztak, nincs kedvül lemenni este a boltba fagyiért, stb. és mégis jól elvannak...
Azért hosszabb távon gondolkodva szerintem nem mindegy, hogy gyerek vállalás után mennyire lehet számítani a párodra...
30-as korosztályról van szó.
"ilyen vagyok, de valahogy a csajokat nem érdekli, és nem értem miért..."
Ez mit jelent, hogy nem érdekli őket?
Milyen szituk vannak?
Ez ma már red flag, hülyének, ostobának, nem normálisnak nézik az ilyen pasit.
Ez régen volt menő, 70-80-90-es években, a férfi ettől volt férfi, ma meg kizáró ok ha ilyet csinál.
Példa erre az itteni válaszok nagyrésze is, főleg az #1, #8, #10....a másik oldalt még meg sem néztem, szóval ennyit erről, ennyit a nőkről. Ha teszel valamit offolnak, ha nem teszel semmit, szintén offolnak. F
"10km-t se melegbe, se hidegbe ne gyalogoljon valaki"
Jajajajaja, véletlenül se! :D
Még a végén lerohad a lába.
Nálam abszolút befutó egy elszánt ember.
Az sem árt ha meg tud védeni.
Volt akit egy kis fáradság is eltántorított a randitól, szerencsére a férjem tökös.
Ez nagyon fontos tulajdonság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!