Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kellene ismerkednem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene ismerkednem a férfiakkal? Hogyan lehetnék vonzóbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy érzem muszáj feltennem ezt a hosszabb kérdést valakinek, hátha járt már más is hasonló helyzetben. Tehát,

20 éves lány vagyok, úgy érzem könnyen megy az ismerkedés másokkal. Műveltnek gondolom magam a korosztályomhoz képest, minden témához tudok egy-két értelmes mondatot szólni és általában nincs kínos csend körülöttem. Szerintem kedves vagyok másokkal, megértő, ritkán iszom ( talán akkor kicsit hangosabb vagyok), az öltözködésem teljesen átlagos a kinézetem ápolt. Azonban a férfiakkal sose tudtam normálisan szóba elegyedni, nem tudom pontosan megfogalmazni, de szorongani kezdek és azonnal elkezdem figyelni magamat, hogy mit hogyan teszek. A korosztályomhoz képest elmaradottnak érzem magam emiatt. Nem volt még első csókom stb. és már kezdem kínosan érezni magam emiatt. Sose jöttek még hozzám férfiak ténylegesen ismerkedni, esetleg hosszabban rám néztek, de akkor meg én csaptam le a szememet. Tehát nem vagyok valami kezdeményező, de úgy érzem nem is kell nőként annak lennem, bár a mai világba ki tudja. Sokszor megkapom, hogy én vagyok túl szerény, de úgy neveltek, hogy a lánynak annak is kell lennie. Nem azt mondom, hogy sose beszélgettem fiúkkal, mert ez nem igaz több barátom is volt és több fiú testvérem is van akikkel szinte állandóan beszélek no meg a barátai.

Lehet túlságosan túl gondolom a dolgokat, lehet csak a belső problémáimat vetítem ki erre.

Úgy érzem mintha az agyam a férfiakkal kapcsolatban a 10 éves korosztály szintjén maradna, egyszóval gyereknek érzem magam még a férfiakhoz, de a szerelme vágyom. Nincs sok önbizalmam, de ezen próbálok javítani. Biztos vagyok benne, hogy a külsőmmel van az első probléma, nem gondolom magam csúnyának, de valami kisugárzás hiányozhat.

Szóval tanácsot kérnék tőletek, mit tegyek máshogy? Hogyan tudnék vonzóbb nő lenni? Milyen könyvet ajánlotok ebben a témában? Bármi ami segíthet megérteni ezt a problémát, szívesen fogadom.

Elnézést, hogy ilyen értelmetlenül írtam, próbáltam gyorsan összesűríteni a mondanivalómat, de talán még így se sikerült mindent elmondanom. Köszönöm!

júl. 15. 23:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
*viszitek
júl. 19. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#8-10 Igazad van benne, hogy a külső fontos, sőt sok esetben és nagyon sokan meghatározóként kezelik. Viszont a szőke hercegek korának nem leáldozott, hanem sosem léteztek csak a mesében. Sőt már a mesében is az van, hogy a herceg mindig a királylány szépségébe szeret bele. Kimondottan ritka az olyan mese, hogy a szépsége hidegen hagyja, de a csodás természete hódítja meg a szívét. Hamupipőkének is kellett a báli ruha, meg az üvegcipő, hogy meghódítsa a herceget, mert anélkül nem megy. (Kovács András Péter nyomán azt hagyjuk is, hogy arról fogalma sincs, hogy néz ki élete szerelme és csak arról sikerül felismernie, hogy illik a lábára lábára egy talált cipő.)

Abban mindenképp igazad van, hogy aki a saját adottságaihoz illően szebben felöltözik és nem egy krumplis zsákot hord, annak jobbak az esélyei. Ugyanígy az se mindegy, hogy egy nagymama frizuráját hordja, vagy egy hozzá illő, szebb frizurát csinál magának.

De ne légy álszent! Nem csak a pasik ilyenek. A nőknél ugyanúgy fontos a külső és nem csak a pasik ilyen felületesek. Kicsit más formában, talán más mértékben, de a nőknél ugyanúgy előfordul, hogy a pasit csak a külseje alapján ítélik meg. Sokan szóba se állnak olyan pasival, akinek a külseje nem felel meg. Sok pasi meg pont ezért nem mer kezdeményezni a nőknél, mert úgyse állnak szóba vele.

Ez persze nem lehet mentség senkinek arra, hogy miért nem történik semmi. Csak ne legyünk álszentek, hogy csak az egyik oldalon létezik ilyen és a másik oldalon nem.

A probléma sokkal inkább a tendenciákkal van. A világ egyre inkább a külsőre koncentrál, a látványra megy minden téren. A nem külsővel hódítás ugyanúgy problémája mindként nemnek és egyre nehezebbé válik mindkét oldalon a külsőtől független érvényesülés. Ugyanis a külső látszik elsőre, ha találkoztok, így nagyon könnyen szűrővé válik. A netes ismerkedő oldalaknál is a külső látszik először, mert mindenki képpel van fent és ha a kép nem jó, akkor a bemutatkozásig el se jut senki - sőt sokan nem is írnak magukról bemutatkozást, mert úgyis csak a külső számít. Vagy nekik, vagy a másiknak, vagy csak feltételezik...

Azért végletesek se legyünk, mert nem csak ilyenek vannak és ebben van némi igazsága #9-nek is. Nem teljesen mindegy, hogy egy kocsmában vagy az operában próbálsz ismerkedni. Más a közönség, akikkel esélyed van találkozni, más az ízlés, igény szint és mások a szándékok, amiből egészen más esélyek és eredmények is jönnek ki.

Egyébként az ízlések és preferenciák is egészen mások. Vannak, akinek nem azok a nők jönnek be, akik mindent kitesznek. Ahogy a külső tulajdonságokból sem mindenkinek ugyanaz jön be. Vannak, akik a nagy melleket, nagy feneket szeretik, mást meg ezek taszítanak és a kisebb idomokat jobban értékelik. Ezért aztán az adottságok kipakolása is más mértékben tud működni. Olyan is van, aki egy smink nélküli kedves arcot sokkal szebbnek tart, mint egy agyon sminkelt, sőt plasztikázott arcot, feltöltött szájat, stb. A többség valószínűleg mást értékel jobban és lehet, hogy a többségnél valami kevésbé nyerő. De egyáltalán nem feltétlenül biztos, hogy mindig azzal jár jobban az ember, ami a többség preferenciája. A kevésbé népszerű út nem biztos, hogy annyira gyors eredményt hoz, viszont a minőség lehet, hogy jobb lesz. Mert aki a dekoltázsra bukik, azt esélyes, hogy kevésbé érdekli a tartalom. És még ha össze is jöttök, akkor sem biztos, hogy később érdekelni fogják a gondolataid. Míg, ha nem is látja a dekoltázsod, akkor lehet, hogy bajlódnod sem kell az ilyenekkel és nagyobb esélyed lesz olyat találni, akivel beszélgetni is lehet és így esélyt kap, hogy a gondolataid miatt kezdd el érdekelni.

júl. 19. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Privátban küldhetnél magadról egy képet. Kíváncsi lennék. Úgy könnyebb lenne megmondani a tutit
júl. 19. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!