Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányoktól kérdezem: Ti ismerkednétek a naturista
strandokon férfiakkal?
A kérdező szavazást indított:
47 szavazat
Szerintem ez nem igazán vonzó egy fiatal lánynak.
2021. okt. 17. 16:05
2021. okt. 17. 17:15
3/16 A kérdező kommentje:
Oké, vádlók: Tessék bátornak lenni és kimenni a nyáron egy nudista strandra, ami már minden megyében van 1-2 és jól olvass be a napozók képébe: Te undorító vagy! De ne hagyd ki a szülőkkel érkező 16-18 éveseket sem! Várom 1 év múlva, a válaszodat! Kérdezhetek? A különböző közösségi oldalakon a fiatal lányok magamutogató és alig ruhás fotói azok nem undorítóak??? Ha nem tudnád: A naturizmus legális Mo-on is. És ha te félted a kiskorú gyermeked, akkor ne vidd ki oda! Amúgy a tini kor az már nem gyermekkor, mert 14 év a kiskorúság a törvény szerint.
Nem azért vagy undorító mert ilyen helyekre jársz,vagy mert tetszik a naturizmus. Azért vagy undorító mert ott akarsz nyomulni a fiatal lányokra,valoszinuleg azt gondolod hogy ha rögtön ruha nélkül látnak akkor talán lehet esélyed:D
Persze simán lehet hogy tévedek,de a kérdésből és a nagyon heves védekezésedből ez jött le
2021. okt. 17. 18:05
Azért vagy undorító mert valszeg 40 körül vagy és vélhetően 14 éves lányokra is rányomulnál
2021. okt. 17. 18:09
6/16 anonim válasza:
Magyarországon ennek nincs kultúrája. Azt írod, minden megyében van 1-2 nudista strand, ehhez képest én kb 4 hivatalos nudista strandról tudok az országban. Az általam látott tini lányoknak meg lehet, hogy a fele német volt :)
De szerintem vannak, akik pont azért nem mennek ki, mert attól félnek, hogy ismerkedni akarnak velük, pedig csak pihenni szeretnének.
2021. okt. 17. 18:10
Egy nudistrand nem ismerkedésre való. Ezt vagy elfogadod, vagy nem, de akkor is így van. Semmi kedvem ott srácokkal ismerkedni, legyen az 17, vagy akár 40 éves. Azért megyek oda, hogy kötöttségek nélkül fürödhessek, napozhassak.
2021. okt. 17. 18:13
Azt nem értem hogy aki nem azért megy nudista strandra, mert egy undorító aberrált f#sz aki másokat akar lesni vagy arra izgul hogy mások előtt mutogathatja magát, az hogy tud jó érzéssel ilyen helyre menni ha tudja hogy csupa ilyen perverz alaki veszi körül.
Sodika óta tudjuk hogy ezek a helyek a pedofil meg perverzek paradicsoma.
2021. okt. 17. 21:59
9/16 anonim válasza:
Figyelj csak, kérdező, egyrészt nem merészeld ócsárolni a 2-est és az 1 est, mert ők nagyon is tisztességes lányok lehetnek! Az undorító amit TE képviselsz!!! Terjeszted ezt a mocskot, ami az emberi szemérem és becsület lealázása, keresztényellenes és a józan ésszel szembe megy, meg az emberi méltósággal! Nem tudom ha neked lenne tizenéves lányod, mennyire néznéd jó szemmel. Csak nem hiszem hogy te apa lennél... Az hogy egy ilyen nudista strandon a kiskorú megrontása, a pedofilia és a közszeméremsértés az olyan hogy meg lehetne tölteni a börtönt a sok állatias egyénnel, az már csak hab a tortán!
2021. okt. 18. 13:40
10/16 anonim válasza:
Igen, valóban undorító! Én azoknak az apakorban a nudista strandon a tinikre nyálukat folyató ganéj taknyoknak a lócsordában tapostatnám szét a tökeiket a kancákkal - de azok a tinilányok se különbek, akik oda mennek, keresni a bajt.
2021. okt. 18. 13:44
Kapcsolódó kérdések: