Naturista strandon hogy napoztassam a hátam?
Figyelt kérdés
Még nem voltam naturista strandon, nem ciki, ha hasra fekve napozom? Természetesen lehajtom a fejem, nem nézelődök.
Ha a napnak háttal ülök, nem barnul a lábam és a combom.
25L
#naturista strand #hát barnítás
2021. jún. 27. 08:17
1/5 anonim válasza:
A hátadat hasra fekve tudod napoztatni. Fekve hogyan hajtod le a fejef és minek?
2/5 anonim válasza:
Természetesen hason fekve kell napoznod. Nyugodtan nézelődhetsz, a legtöbben rád sem hederítenek, hiszen mindenki meztelen és úgy hizlalja a szemét, ahogy csak akarja. Attól se lepődj meg, ha megszólítanak a fiúk. Ilyenkor is viselkedj úgy, mintha fel lennél öltözve (fogadod, vayg nem fogadod a megszólítását). Én is láttam gyönyörű kebleket, alakokat, férfiak termetes Ádám-botját, de csak ennyi volt.
3/5 anonim válasza:
Szerintem van olyan alapszabály hogy csak az menjen nudizni aki nem jön zavarba. Én tuti álló farokkal napoznék ha egy 25 éves meztelen csaj ücsörögne beterpesztve előttem. Imádnék nézelődni de csak tantaluszi kínnak lenne jó az ilyen. :D
4/5 anonim válasza:
És ha egy hájas nyanya tenné ugyanezt, lógó csöcsökkel, tripla tokával, akkor nem lennének kínjaid 3.?
5/5 anonim válasza:
Nyilván nem azokat nézném mint ahogy te se a rohadt zöldséget szedegeted ki a kupacból ha boltba mész hanem azt amelyik jól néz ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!