Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság aki csak nettó 340et tud megkeresni az mondjon is le a csajozásról?
Már megint a pénz.
komolyan megkérdezem, hogy ti ezzel indítotok, hogy mennyit kerestek??
"Szia 340-et keresek, ez elég neked?"
Én nem tudom, de tőlem egy nő sem kérdezte meg randin sem csak ha összeköltözésre került a sor, hogy mennyit keresek...
Nincs is köze hozzá senkinek.
Akkor a mellé duma nélkül összefoglalom a válaszokat neked.
1, lehet nőd 340 nettóval
2, de csak kövér és ronda, vagy szintén túlsúlyos gyerekét egyedül nevelő 35 feletti anyuka.
Még 27 éves vagyok és 20-30 közötti nők a korosztályom nagyjából. Az talán még nem túl nagy elvárás, hogy ne legyen gyereke.
12
Ezek szerint minden tanár, pedagógus, gyári munkás, elárusító, raktáros, mentőápoló, betegszállító, betanított munkás, segédkönyvelő és egyéb egyszerű irodai melót végző férfi párja kövér, ronda és öreg?
"Te mire következtetnél ha randik 90%-án rá kérdeznének a munkádra majd a fizetésedre, lakóhelyedre(arra is, hogy saját lakás/ház-e) meg az autódra?"
Arra, hogy
1. hazudsz, ez a valószínűbb, mert szerintem nem randizol,
2. rosszul szűröd a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!