Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság aki csak nettó 340et...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság aki csak nettó 340et tud megkeresni az mondjon is le a csajozásról?

Figyelt kérdés
júl. 15. 14:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Már megint a pénz.

komolyan megkérdezem, hogy ti ezzel indítotok, hogy mennyit kerestek??

"Szia 340-et keresek, ez elég neked?"

Én nem tudom, de tőlem egy nő sem kérdezte meg randin sem csak ha összeköltözésre került a sor, hogy mennyit keresek...

Nincs is köze hozzá senkinek.

júl. 15. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
7%

Akkor a mellé duma nélkül összefoglalom a válaszokat neked.

1, lehet nőd 340 nettóval

2, de csak kövér és ronda, vagy szintén túlsúlyos gyerekét egyedül nevelő 35 feletti anyuka.

júl. 15. 14:54
 13/19 A kérdező kommentje:

Még 27 éves vagyok és 20-30 közötti nők a korosztályom nagyjából. Az talán még nem túl nagy elvárás, hogy ne legyen gyereke.

júl. 15. 15:02
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

12

Ezek szerint minden tanár, pedagógus, gyári munkás, elárusító, raktáros, mentőápoló, betegszállító, betanított munkás, segédkönyvelő és egyéb egyszerű irodai melót végző férfi párja kövér, ronda és öreg?

júl. 15. 15:06
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell róla lemondani.De akkor ha szép nőt akarsz, legyél te is kifogástalan külsejű, főzzél, mossál, takaríts, neveld a gyereket.Ha rászorulsz a párod fizetésére, akkor mindennek minimum a felét kötelességed magadtól, azonnal és kifogástalan minőségben megcsinálni az otthoni teendők közül.Valamint nem vagy családfő sem, mivel a nő ugyanazt tudja, amit te.Sőt, még többet is, mivel te nem szülsz.
júl. 15. 15:10
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

"Te mire következtetnél ha randik 90%-án rá kérdeznének a munkádra majd a fizetésedre, lakóhelyedre(arra is, hogy saját lakás/ház-e) meg az autódra?"

Arra, hogy

1. hazudsz, ez a valószínűbb, mert szerintem nem randizol,

2. rosszul szűröd a nőket.

júl. 15. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
😂 én még 300-at se keresek még is van párom. Talán jó lenne végre nem anyagias nőkkel ismerkedned.
júl. 15. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem keresni kell azt a pénzt hanem birtokolni! Tessék már bemenni a belvárosba! Huszonéves kissrácok randalíroznak a legújabb verdákkal! Szerinted mégis ki lesz a csajoknál a befutó? Józsi, aki egész nap csak a verdában feszít, esetleg este elmegy gyúrni és mégis milliomos vagy a Laci, azaz László, aki dolgozóként a belét kidolgozza és sosem ér rá. Kapitalizmus van kéremszépen!
júl. 15. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Annyit keresek :D Nincs is csajom. De antiszoc is vagyok az sem segìt
júl. 24. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!