Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez reális félelem, vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Azt hittem szeretnék társat, es nagyon kell nekem egy férj.

De amikor ismerkedni kezdtem, azt vettem észre, hogy azt se tudom hogy rúgjam le a pasikat, hogy végre hazamehessek és egyedül lehessek.

Végülis rájöttem, hogy talán csak flörtölni vágyok, h lássam, hogy még megvan bennem a vonzalom, es kb 1-2 órát akarok szocializálni.

Hozzáteszem, hogy egy hosszú házasságból másztam ki 12 eve, aminek nagyon nehezen tettem pontot a végére, nehezen hoztam meg a döntést.

Rá 9 evre lett egy 3 éves kapcsolatom, ahol megértem, hogy a saját lakásomban a barátom úrhatnámkodik, cirkuszol, én meg szegyenkezem a szomszédoktól. Nehezen költözött el, nem éreztem mar biztonsagban magam a saját házamban.

Most ismerkedem es rájöttem, hogy félek attól, hogy ha találkozom pasival felhívjam magamhoz, mert azt vettem észre, hogy elég pofátlanok, nem mennek el 1-2 óra alatt, elnyúlik a kanapén, nem adja meg az isten hogy elmenjen.

Paraszt meg nem akarok lenni, újabb ellenséget nem akarok szerezni!

Most megismertem egy ferfit, aki mar azon spekulál, hogy költözzünk össze, marmint en hozzá es a hideg futkos a hátamon.

Minap az ajtómnál volt es nem engedtem be. Aztan hívott telefonon es mondtam hogy pihenni szeretnék. Erre megsértődött jogosan.

Szeretnék valakivel együtt élni.

De nem szeretnék valakivel együttélni. Hagyjon mindenki békém!

Attól félek, hogy az illető rámköltözik! Egyre több időt lesz itt es vegul ide szokik! En meg hatart szabok es megutál. Van saját szép háza, de mégis érzem hogy rámköltözne!

Nehéz ez így!

Jogosan hiszem, es felek attól, hogy rámköltözne? Es mivel külföldön lakom, bevandorló vagyok, midenki őt pártolná, mert ő idevalósi férfi! Azt mondanák a bevándorló nő hülyítette!

Én bérlakásban lakom 12 éve! Attól is tartok, hogy ha megtetszik neki a lakásom a lakascég átíratja a nevére a kontraktot! Vagy felmondja a nevemben!

Így inkabb megszakítottam vele a kapcsolatot!

Nagyon féltem a szabadságom!

2024. júl. 14. 22:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van.
2024. júl. 14. 22:44
 2/19 anonim ***** válasza:
70%

Jézus farka!

Ez beteg!

2024. júl. 14. 22:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszindulatból, szerintem valami betegesen félrement a gondolkodásmódodban. Menj el pszichológushoz, hogy kissé helyrerázd magad.
2024. júl. 14. 23:02
 4/19 A kérdező kommentje:
De melyik a beteges rész?
2024. júl. 14. 23:04
 5/19 anonim ***** válasza:
Az egész hangulata egyben, amit és ahogy leírsz, megfogalmazod... Olvasd vissza. Az, hogy ennyire taszítanak az emberek, odáig valahogy mégis eljutsz valakivel, hogy már össze akarna költözni veled, te meg még ott tartasz, hogy de mindenki húzzon el 1-2 óra múlva, a másik meg a paranoid része, hogy elveszik a lakásod. Emellett pedig úgy beszélsz, mintha minden ember egyforma lenne: "úgy vettem észre, hogy elég pofátlanok"... arról nem is beszélve, hogyha valakit áthívsz hozzád és romantikus kapcsolat jegyében ismerkedtek, teljesen normális, hogy nem abban gondolkodik, hogy 1 óra múlva lelép, hiszen elvileg szerettek együtt lenni, azért ismerkedtek.
2024. júl. 14. 23:10
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem hívtam, általában meghívatják magukat. De van abban igaz amit írsz. En csak attól tartok, hogy elveszik a lakásom
2024. júl. 14. 23:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Meg a szomszédok nem láthatnak férfivel, csak ha meghazasodom. Most hogy néz ki, hogy szakítottam a baratommal 5 hónapja, es mar az új jár ide es akkor ha az új kapcsolat nem tart, akkor mar milyen ciki az egesz aztan jöhet a következő? Nem átjáróház !
2024. júl. 14. 23:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

igen, eléggé paranoiás vagy.... mi az, hogy nem láthatnak? :DD mert? kik ők? az erkölcsrendészet? És akkor mi van? Nem átjáróház? Persze csak annyira nem, hogy de, lehet az, csak ne lássák... ezt az álszentséget komolyan. :D mondom, baj van a toronyban.

És nincs olyan szó, hogy rámköltözik :D

2024. júl. 14. 23:20
 9/19 A kérdező kommentje:
Hat ugye látták a volt barátom járt ide 3 évig! Szakítottam ugye, valahogy, most akkor jó pár férfi kb 2-3 érdeklődött utánam, azok ha mind feljöttek volna hogy nézne már ki? Azt hinnék prosti vagyok
2024. júl. 14. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Na és. A prosti jól keres. A szomszédok meg mindegy mit hisznek.
2024. júl. 15. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!