Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a fajta lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a fajta lányok miért sikeresebbek?

Figyelt kérdés

Voltam fesztiválozni egy közelebbi ismerősömmel. A lány iszonyat népszerű volt a csávók körében, minden nap odajöttek hozzá többen is.

A lány egyébként elég figyelemhajhász meg valahogy mindig megtalálja az erre vevő srácokat. Nem bír ki egy koncertet se hogy ne menjen oda valakihez.

Ezt látva magamban bizonytalanodtam el. Most 23 vagyok, 5 éve nekem is így ment a flörtölés/ismerkedés. Rengetegen próbálkoztak nálam, nagyon sok jó élmény született ami dobott az önbizalmamon.

Persze kinőttem ezt a tini dolgot, volt komolyabb kapcsolatom is. Meg sok-sok csalódás. Én is “kavargatok” de nekem azok általában hosszabbak voltak, jópár hónaposak, kapcsolati potenciállal (vagy én vagy a másik végül nem érezte azt)

Ez a lány csak arról tud beszélni kivel hogy kavar, semmi téma full üresség. Van egy szerethető énje, de nem az, akiről lesül, mennyire intelligens.

Neki mitől van ekkora sikere?

Én elgondolkodtam magamon, hogy hol ronthattam el: nem vagyok csúnya, sőt, edzek, sokkal jobban nézek ki mint 18 évesen.

mindig volt valakim kb, csak sokkal érzelmesebb vagyok, és talán érettebb is már a régi énemhez képest.

De most miért vagyok “kevésbé” népszerű? Senkivel nem ismerkedtem a fesztiválon, egy srác nézegetett, aztán annyira letámadta egy csaj hogy végignéztem az enyelgésüket…

Régen könnyebben ment, lehet a kisugárzásomon érződik a sok csalódás? Vidám, nyitott, extrovertált vagyok, nagyon könnyen kijövök bárkivel. Akikkel ismerkedtem (nagyon jó srácok voltak) mindenki a kedvességet, a pozitivitást emelte ki. Akkor mi a baj, az ilyen fajta lány mégis miért népszerűbb?

Jobb alakja van, de butácska és felszínes, kifejezetten irritáló ahogy viselkedik sokszor

Régebben válogattam, most kb örülök ha fél évente felbukkan valaki és nem kell tinderezni hozzá😅 (tinderen sikeres voltam mindig de nem akarok társkerezni)

2024. júl. 13. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Te is sikeres vagy!

Ő viszont aktívan ismerkedik, ha egy srác megnézi és tetszik neki ő odamegy, ráköszön, vagy máshogy mutatja a nyitottságát.

Te, ahogy majdnem minden más nő is, passzívan ismerkedsz.

Jóformán csak nézel ki a fejedből, akkor is, amikor a kiszemeltet viszi valami másik csaj, aki hajlandó volt lépni egyet a pasi felé.

2024. júl. 13. 16:06
 12/16 BohócKolbász ***** válasza:
45%

Ezek a lányok látszólag könnyebben kaphatóak. Könnyebben lehet őket táncba vinni. Persze ők az ingyen cuccokra hajtanak, ezért nem feltétlenül fognak elmenni minden jöttmenttel.

De hogy konkrétabb legyek: ez a nő megvezeti a kiszemelt férfiakat, akik meg bekajálják.

Szerintem ezeket a férfiakat sem kell ám sajnálni. Mert könnyen el tudnának csábulni. A népszerűség relatív! 😁

2024. júl. 13. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a férfiak jól akarják érezni magukat, azt szeretik, ha egy nő, vidám, vihog az idióta vicceiken, mosolyog, jó hangulatot csinál. Lehet, hogy veled értelmesen el lehet beszélgetni, de ők nem szellemi partnert keresnek egy nőben, pláne nem egy fesztiválon. Ezért volt sikeresebb a másik lány.
2024. júl. 13. 17:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kelletted magad, nem startolsz a férfiakra. Sok férfi még arra is lusta, hogy kezdeményezzen, vagy olyan típus akinek nem esik le, hogy tetszik neked. De amúgy koncerteken, bulikban, fesztiválokon nagyon nehéz komoly kapcsolatot összehozni. Majdnem mindenki tökrészeg (vagy be van drogozva) és szórakozni, szexelni akarnak. Más helyeken kéne ismerkedni én szerintem inkább. Kifizetődőbb lenne.
2024. júl. 15. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

Az a csaj nem irigy te pedig ró.hadtul irigy vagy.

Ez hozza magával a negatívitasod.

Fúj "az a másik miért jobb mint én" menj el legyszives terápiára de ez a hiszti nem semmi

2024. júl. 15. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Negatív vagy és önbizalom hiánnyal együtt ez nonverbálisan keményen ordít az emberről.

Persze, hogy "sikertelenebb" vagy.

Nem is értem mi is a kérdésed, holott mindent leírtál csak nem látod a fáktól az erdőt.

2024. júl. 15. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!