Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted melyik a legvicceseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted melyik a legviccesebb és melyik a legidegesítőbb incel fajta?

Figyelt kérdés
Szép kis gyűjtemény van belőlük itt a gyakorin, szinte már lenyűgöző a sokféleségük!

2024. febr. 9. 20:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanolyan idegesítő és szánalmas mindegyik. Különbség sincs, mind ugyanolyan alapvetően.
2024. febr. 9. 20:58
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Már több fajta is van? Kb egy év gyakorizás kimaradt az életemből, jó újra itt lenni🤣🤣
2024. febr. 9. 20:59
 3/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a kamucelek többnyire viccesek, míg a realcelek szánalmasak inkább.
2024. febr. 9. 21:01
 4/24 anonim ***** válasza:
84%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

"Már több fajta is van?"

Naná, a fenti kérdésben megismerhetsz párat 😂

2024. febr. 9. 21:03
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az összes egyformán idegesítő és uncsi. Nem viccesek, csak a kezdő gyakorizóknak. Elsőre még vicces az agymenésük, de amikor minden nap előadják, már nagyon nem.
2024. febr. 9. 21:07
 6/24 anonim válasza:
95%
Kedvencem a foscel, ami az összes baromra ráillik!
2024. febr. 9. 21:10
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Hát én nem tudom, de a linkelt kérdés kommentjein halálra röhögtem magam :D Nem tudom a chincelek mit sírnak, hát növesszen szakállat. A wristcel meg hordjon ilyen macsó viking bőrkarkötőket. Az alacsony pasik meg nemtom mit sírnak, nekem volt nem is egy nagyon macsó alacsony pasim (és nagyon nem én voltam az egyetlen nőjük), alacsonyabbak voltak, mint én. Tény, h jóképűek voltak, meg sportosak és/vagy kigyúrtak, de ez olyasmi, amiért minden sírósrívós tud tenni. Évek munkája, de tud.

De ezek a válaszok h hupikék törpikék, meg a fos árnyalatai :D :D

Zseni! :D

2024. febr. 9. 21:20
 8/24 anonim ***** válasza:
13%
Nyomorult emberi sorsokon szórakoztok... a legalja!
2024. febr. 9. 21:23
 9/24 anonim ***** válasza:
85%
Mindegyik szánalmas.
2024. febr. 9. 21:40
 10/24 anonim ***** válasza:
95%

Én is hangosan sírva röhögtem a belinkelt kérdés alatti válaszokon. xDDD Nem tudom, a downvotedcel, a hungarocell, vagy a foscel a viccesebb, de ezért a contentért járok fel a gyakorira, más értelme nem nagyon van xDDDDDD

Amúgy engem nőként az excel idegesít a legjobban, mert utálom a táblázatokat.

2024. febr. 9. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.