Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik a legviccesebb és melyik a legidegesítőbb incel fajta?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"Már több fajta is van?"
Naná, a fenti kérdésben megismerhetsz párat 😂
Hát én nem tudom, de a linkelt kérdés kommentjein halálra röhögtem magam :D Nem tudom a chincelek mit sírnak, hát növesszen szakállat. A wristcel meg hordjon ilyen macsó viking bőrkarkötőket. Az alacsony pasik meg nemtom mit sírnak, nekem volt nem is egy nagyon macsó alacsony pasim (és nagyon nem én voltam az egyetlen nőjük), alacsonyabbak voltak, mint én. Tény, h jóképűek voltak, meg sportosak és/vagy kigyúrtak, de ez olyasmi, amiért minden sírósrívós tud tenni. Évek munkája, de tud.
De ezek a válaszok h hupikék törpikék, meg a fos árnyalatai :D :D
Zseni! :D
Én is hangosan sírva röhögtem a belinkelt kérdés alatti válaszokon. xDDD Nem tudom, a downvotedcel, a hungarocell, vagy a foscel a viccesebb, de ezért a contentért járok fel a gyakorira, más értelme nem nagyon van xDDDDDD
Amúgy engem nőként az excel idegesít a legjobban, mert utálom a táblázatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!