Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális ez a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez a fajta válogatósság?

Figyelt kérdés

Tehát ha már az is kizáró ok ha egy nőnek nem arányosak a lábujjai vagy a körmei úgy általánosságban a lábán és a kezén túl rövid. Az nagyon esztétikátlan tud lenni, és mintha ilyen rossz genetikát sugallna. És még ilyenek miatt is ki tudok ábrándulni egy amúgy teljesen értelmes, jóravaló, szép nőből is.

Ez normális vagy velem van a baj?

2023. okt. 14. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Akkor velem is baj van, kérdező. Bár én nő vagyok, de pl egy csúnya kéz engem is elriaszt. Sárga, aránytalanul nagy körmök, ápolatlan, koszos. Lehet akármilyen vonzó a pasi ha a keze nincs rendben, akkor vége is az ismerkedésnek.
2023. okt. 14. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha ilyeneken problémázol, nem fogsz találni senkit. Neked mindened tökéletes?
2023. okt. 14. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Első, az tök rendben van, de a kérdező magára a genetikára gondolt szerintem, hogy nem tetszik neki valakinek a körmének a formája, stb.
2023. okt. 14. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, veled van a baj.

Ez irreleváns.

Szóval időbe fog telni így találni valakit.

2023. okt. 14. 11:05
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
A kéz meg a láb formája tényleg utal fejlettségre.
2023. okt. 14. 11:08
 6/15 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy válogat, ahogy akar, max. nem lesz partnere. Nekem ez szigorú, igen. Én pl. több olyan pasival is ismerkedtem, akinek volt vmi kisebb fizikai fejlődési rendellenessége (pl. 1 db hiányzó ujjperc), engem nem zavar az ilyesmi sem, az meg pláne nem, amit te írsz. (Nekem amúgy rövidek az ujjaim, mind a kezemen, mind a lábamon, de még lábfétises partnernek se volt ezzel baja.)

1-es: Az ápoltság más kérdés, a hiánya engem is zavar, de azt kár idekeverni.

2023. okt. 14. 11:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet, semmi nem baj, mindenki úgy válogat ahogy neki tetszik, úgy határozza meg a preferenciáit ahogy az neki jólesik. A probléma az mikor valaki nem talál párt és ezért szirénázik mindenki mást okolva ezért csak magát nem.
2023. okt. 14. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Itt komoly gondok vannak fejben. Hacsak nem vagy Henry Cavill jó eséllyel egyedül maradsz
2023. okt. 14. 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért maradna egyedül? Nem mindenkinek fejletlenek az ujjai.
2023. okt. 14. 15:15
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 de ha egy teljesen rendes, klassz csajnál ennyi elég hogy dobja, akkor mi a garancia, hogy egy olyan csaj, akinek “rendben vannak az ujjai”, a személyisége is jó, az értékrendje is hasonló, kedves és csinos, majd pont a kérdező szintjével akarna lenni? Vagy pl olyannal, akinek az ujjak ennyire fontosak? Én biztos nem jönnék össze ilyennel, akinek ennyire fontosak az ujjak ívei, hiába “állnak rendesen” az én ujjaim.
2023. okt. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!