Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik a legviccesebb és melyik a legidegesítőbb incel fajta?
Miért is lettem már megint lepontozva?
Mert alacsony férfi vagyok és felvállalom!
Ezért büntetnek a nők!
Erkölcsileg tízszer külömb vagyok bármelyiknél!
"Erkölcsileg tízszer külömb vagyok bármelyiknél"
Amugy kulonb, de a noknek nincs moralis tartasuk, 60 ezer evvel vannak lemaradva a torzsi tarsadalomban. Nem erdekli oket, hogy erkolcsileg ki-mi vagy, egy bortontoltelek is jobban bejon nekik, ha az helyespashee.
39F incel
"Miért is lettem már megint lepontozva?"
Mert a válaszaid nem hasznosak.
"Mert alacsony férfi vagyok és felvállalom!
Ezért büntetnek a nők!"
Nem. Azért, mert egy nyomoronc incel vagy, aki itt hisztizik, de semmit sem hajlandó tenni azért, hogy jobb ember legyen. És ez bizony taszító a nők szemében, jogosan.
"Erkölcsileg tízszer külömb vagyok bármelyiknél!"
Az ilyen rinyálásaid cáfolnak meg téged, amint leírod. :)
"Amugy kulonb, de a noknek nincs moralis tartasuk, 60 ezer evvel vannak lemaradva a torzsi tarsadalomban."
Az látom nem tiszta, hogy nem törzsi társadalomban élünk. ;) És morális tartásról nyilatkoznia valakinek, akiben annyi tartás sincs, hogy tegyen magáért (konkrétan incelkedve arra ítéli önmagát, hogy semmi sansza SE legyen párkapcsolatra lépni bárkivel), kifejezetten nevetséges dolog.
"Nem erdekli oket, hogy erkolcsileg ki-mi vagy, egy bortontoltelek is jobban bejon nekik, ha az helyespashee."
Ez pedig a szokásos incel-baromság, bővebb szóra sem érdemes. :)
15#
Ismered a varázsital receptjét, amitől magasabbra növök?
Rajta, ne tartsd magadban!
Addig mindegy mit csinálok, a nők 95%-a a rajtvonalhoz se enged oda...
És az az igazság, hogy nincs kedvem újabb kilenc felesleges körhöz ostoba pcsákkal azért, mert a tizedik talán nem hajt el kapásból (hanem a második körben).
"Az látom nem tiszta, hogy nem törzsi társadalomban élünk"
Azt nem a noknek koszonhetjuk. De a nok mindigis a moral, a civilizalt vilag elleneben munkalkodtak.
39F incel
Shortcel, engem azért nem tudsz meghatni, mert eddig a férfiak, akikbe szerelmes voltam, kb 50%-a alacsony termetű volt, és a jelenlegi is, aki tetszik nekem, ránézésre max 170cm lehet.
Szóval lehet itt magyarázni, hogy a nőknek nem kellenek az alacsony pasik... hidd el nem a termeted miatt nem kellesz.
Mondjuk fontos hozzátenni, hogy egyikük sem szidta a nőket a gyakorin vagy más felületeken, hanem tényleg... férfiak.
A 170 cm az elfogadhatóság alsó határa sok nőnél.
A társkeresőlön ezt szokták kiírni.
Ha alacsonyabb vagyok ennél, akkor lehetek bármilyen szuper csávó, rábsztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!