Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a fajta lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a fajta lányok miért sikeresebbek?

Figyelt kérdés

Voltam fesztiválozni egy közelebbi ismerősömmel. A lány iszonyat népszerű volt a csávók körében, minden nap odajöttek hozzá többen is.

A lány egyébként elég figyelemhajhász meg valahogy mindig megtalálja az erre vevő srácokat. Nem bír ki egy koncertet se hogy ne menjen oda valakihez.

Ezt látva magamban bizonytalanodtam el. Most 23 vagyok, 5 éve nekem is így ment a flörtölés/ismerkedés. Rengetegen próbálkoztak nálam, nagyon sok jó élmény született ami dobott az önbizalmamon.

Persze kinőttem ezt a tini dolgot, volt komolyabb kapcsolatom is. Meg sok-sok csalódás. Én is “kavargatok” de nekem azok általában hosszabbak voltak, jópár hónaposak, kapcsolati potenciállal (vagy én vagy a másik végül nem érezte azt)

Ez a lány csak arról tud beszélni kivel hogy kavar, semmi téma full üresség. Van egy szerethető énje, de nem az, akiről lesül, mennyire intelligens.

Neki mitől van ekkora sikere?

Én elgondolkodtam magamon, hogy hol ronthattam el: nem vagyok csúnya, sőt, edzek, sokkal jobban nézek ki mint 18 évesen.

mindig volt valakim kb, csak sokkal érzelmesebb vagyok, és talán érettebb is már a régi énemhez képest.

De most miért vagyok “kevésbé” népszerű? Senkivel nem ismerkedtem a fesztiválon, egy srác nézegetett, aztán annyira letámadta egy csaj hogy végignéztem az enyelgésüket…

Régen könnyebben ment, lehet a kisugárzásomon érződik a sok csalódás? Vidám, nyitott, extrovertált vagyok, nagyon könnyen kijövök bárkivel. Akikkel ismerkedtem (nagyon jó srácok voltak) mindenki a kedvességet, a pozitivitást emelte ki. Akkor mi a baj, az ilyen fajta lány mégis miért népszerűbb?

Jobb alakja van, de butácska és felszínes, kifejezetten irritáló ahogy viselkedik sokszor

Régebben válogattam, most kb örülök ha fél évente felbukkan valaki és nem kell tinderezni hozzá😅 (tinderen sikeres voltam mindig de nem akarok társkerezni)

2024. júl. 13. 14:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Megválaszoltad a kérdést: jobb alakja van.

Nem bonyolult ez.

2024. júl. 13. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj veled, simán csak ő megközelíthetőbbnek tűnik, hiszen az is, mert már eleve ő megy oda másokhoz. Akit mondasz srácot, hogy "nézegetett", ő is azt várta, hogy majd kezdeményezel vagy nem tudom, hiszen végül olyan lánnyal enyelgett, aki nem csak szemezett vele és vágyakozott, hanem cselekedett. A barátnőd is ilyen típus. Tökmindegy a többi maszlag, mindenki a legkisebb ellenállás felé fog menni (most a kifejezetten "vadászó" pasikat hagyjuk is, akiknek a kihívás kell), és ha valaki eleve odaáll elé, hogy gyere, itt vagyok, smároljunk/dugjunk, akkor vele fog smárolni/dugni, nem azzal, akivel pár órán keresztül nézegették egymást, de további előrelépés nem történt.
2024. júl. 13. 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Az a csaj jó lesz szexre, szórakozásra, de komoly kapcsolatra nem lesz jó míg nem változtat magán mert mégha a férfi szeretné is kiszeretne belőle mert kb. nem tud mást nyújtani a testén és a mutogatáson kívül. Annak a csajnak sokkal lejjebb szinten van az önbizalma, önbecsülése mint neked aki nem mászik rá és nem enyeleg boldog boldogtalannal mások szeme láttára. Egyébként nagyon óvatlan is ha ő random leszólít bármilyen pasast. Szerintem inkább sajnálatraméltó mint irigylésre. Eléggé baj, hogy a fiúk által kompenzál és nem szereti, becsüli önmagát.
2024. júl. 13. 14:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Nekem pl. Nagyon kell tetszen egy srác hogy kezdeményezzek és jelezzek igazán. A bulis enyelgések már nem adnak hozzám, sőt. Volt egyéjszakásom és az is inkább rombolt. A legutóbbi is egy komolyabb, nagyon-nagyon szép kapcsolódás volt, de máshol élünk, és a táv miatt nincs közös jövőnk.

Velem bárki beszél, folyamat visszajelzi a jófejségem és az intelligenciám, de mégis ez a lány volt mindenkinél népszerűbb. Összehaverkodtunk srácokkal, én tök értelmeseket beszéltem velük, mégis a csajjal beszélget az egyik srác.

A csaj amúgy ingyen pia és ingyen jegy meghívós, ki is használja ezeket

2024. júl. 13. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Jó konkrétan milyen vagy hozzá képest? Mit jelent hogy jobb alakja van?
2024. júl. 13. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Én nem sajnálnám azokat a fiúkat akik őt választják helyetted egyáltalán. Pontosan összeillenek ha seperc alatt összefekszenek nagyon sok személlyel egymás után. Azok a fiúk bármikor lecserélnének a lányhoz hasonló lányokra. Majd akinek te kellesz az nem fog menni azzal a lánnyal hidd el!
2024. júl. 13. 14:47
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Mert könnyebben fekszenek ki. Ennyi a titok mögötte. A kisfiúk nem szeretnek várni és nem kezdeményeznek.

A férfiak türelmesebbek és nemcsak a ly*k@t látják a nőben...

2024. júl. 13. 14:58
 8/16 A kérdező kommentje:

Jobb alak= tehát vékonyabb, csinosabb,nem tudom. Kelendőbb.

Én teltebb vagyok, de magas és vékony a derekam, máshogy vagyok csinos (ő is és én is edz, de ő persze jobb nő) Most nyilván kép nélkül hiába mondom. A lényeg hogy tényleg nem a csúnyaság vagy ilyesmi a baj velem:D

Nekem akivel volt valaha valamim, (bár nekem nem ez számít, hanem jobban ahogy bánik velem) mindig edzett, jóképű sportolt srácok voltak, szóval nem vagyok kövér vagy ilyesmi. A legutóbbi fiú is mindamellett, hogy csodás értékei voltak, nagyon helyes és jóképű volt

2024. júl. 13. 15:02
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Na nálunk most társaságon belül van pont ugyan ez, hogy aki eddig a társaság központja volt, most egy másik csaj legyürte ilyen szempontból. Az meg persze fújjog, de bármit tesz ellene csak hülyébben jön ki belőle, mint ha nem tenne semmit. Persze van amikor egy két beszólás betalál, de a másik csaj se kezdő. Szóval vannak ilyen játszmák kisebb közösségekben is.
2024. júl. 13. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Ne légy irigy, ha meg az vagy akkor inkább kerüld a lányt.
2024. júl. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!