Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jó nőnek jó pasit szerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó nőnek jó pasit szerezni sokkal nehezebb mint egy jó pasinak jó nőt, ugyanis sokkal több a jó nő van?

Figyelt kérdés
Jó pasi és jó nő alatt azt értem hogy nagyon dekoratív sportos, vonzó férfias nőies kisugárzás...
júl. 13. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Én jó nőként azt tapasztalom, hogy igen. Tegnap voltam bulizni és pont azt néztem, hogy kva nagy a konkurenciám, rengeteg a csinos, szép nő, egy jó pasi “megtartásához” nem is elég jól kinézni, tökéletes külső kell. Jó pasit a buliban egy kezemen meg tudom számolni, mennyit láttam. Szexre ugyan gyakran találnak be engem is ilyenek, de kapcsolatra az ilyen pasik csak Instamodellekkel érik be. Sőt, még az átlagosabb pasiknak is sokszor csak fullos nő kell (persze nem lesz, de inkább nem is adnak lejjebb az igényekből). Szóval vagy költesz milliókat plasztikákra, ajakfeltöltésre meg ilyenekre, vagy letehetsz róluk.
júl. 13. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

Ha jól néz ki, az csak félsiker, de ha életképtelen, akkor megette a fene. (nemtől függetlenül)

Oké, hogy egy jó pasi több jó nőt is meg tud fogni, de többségük nem olyan, akikkel hosszútávon lehetne tervezni, legtöbben csak puncit képesek "nyújtani" egy kapcsolatban, és itt le is tudták az ő részüket.

júl. 13. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem tobb csunya csavo van
júl. 13. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
#2 a legtöbb pasinak ez bőven elég is. Vagy legyen nagyon jó külseje a nőnek, vagy legyen csicska, főzzön, neveljen gyereket stb. Más szempontot nem szoktak nézni.
júl. 13. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
12%

Nem.

Nincs szó valódi nehezítő tényezőről, mert az egész csak attól függ, hogy mennyire válogatós az a „jó nő” vagy az a „jó pasi”.

Az instamodelles divatszöveget meg hagyjuk már! Ma már kb minden 3. nő instamodell kinézetű a fejükre kent több kiló vakolatnak és a push-up melltartónak köszönhetően. :-)

júl. 13. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
#5 jaj api, önmagában a sminktől még senki nem lesz jó nő. Ha nincs szép arcszerkezete, jó alakja, akkor cseszheti a sminket.
júl. 13. 12:03
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Az az érzésem, hogy a 2-est azok a nők pontozhatták le, akik szerint csak szexből áll egy kapcsolat és elég csak puncit nyújtani 😅
júl. 13. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:

#6 „jaj api, önmagában a sminktől még senki nem lesz jó nő. Ha nincs szép arcszerkezete, jó alakja, akkor cseszheti a sminket.”

Fától az erdőt…

Nem azt írtam, hogy minden egyes nő beletartozik a jó nő kategóriába, hanem arra utaltam, hogy még egy átlagos nőnek is lehet a korábban említett kisegítőlehetőségek révén instamodell kinézete.

Mondjuk most meg abba fogsz belekötni, hogy nekem az átlagos nő biztosan az instamodelleknél kezdődik. Ezt megelőzően elárulom, hogy nagyon tévedsz. 😅

júl. 13. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Napihülyeség
júl. 13. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Na, az 1-es így legalább már nagyon pontosan láthatja, milyen helyzetben van egy nem jó nő, akin sem smink, sem semmi nem segít. 🙁

A kérdésre egyébként egyértelműen igen a válasz.

júl. 13. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!