Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magas férfiak nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magas férfiak nektek nehezebb baratnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Itt a 195cm+ ra gondolok.

Nehezebb barátnőt talánotok? Jelenleg van?

Azt is írjátok le mennyi centik vagytok.

25f 203cm

2021. máj. 29. 13:21
 1/6 anonim válasza:
79%

Nem nehéz, most nincs

2m

2021. máj. 29. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is mindig volt baratnőm csak azért kérdezem mert rendszerint látok olyan mémeket hogy 195cm feletti férfiak már nem szépek meg azok csak zsiráfgondozónak jók, és hogy a tökéletes férfi az 185-90cm. De ezzel nagyon nem értek egyet
2021. máj. 29. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Mivel nőként majdnem 180 centi vagyok, nekem mindig bejöttek a magasabb férfiak. Nyilván egy 150-160 magas lánynak érthető, hogy miért sok. Azért az se mindegy, hogy milyen mellé az alkat. Ha nagyon vékony, akkor az nekem nem jön be, tényleg zsiráf.
2021. máj. 29. 13:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem vagyok vékony, kondizom
2021. máj. 29. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Én 155 cm vagyok, és igen, sztem nevetségesen néznek ki egy 2 méteres ffi mellett.😀
2021. máj. 29. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Más okokból néha igen, de a magasságom miatt nem. Sok csajnak bejön ez. Néha van akinek nem, de az inkább a ritka.
2021. máj. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!